Sinterklaas rijdt Pet Needs niet stilletjes voorbij: zet je schoen!
<p>Kees de Kat komt regelmatig de bezoekers van de winkel begroeten. &quot;Hij is de echte baas hier.&quot; (Foto: EvE)&nbsp;&nbsp;</p>

Kees de Kat komt regelmatig de bezoekers van de winkel begroeten. "Hij is de echte baas hier." (Foto: EvE)  

(Foto: )

Sinterklaas rijdt Pet Needs niet stilletjes voorbij: zet je schoen!

DELFT – Voor alles wat je huisdier nodig hebt ga je naar de speciaalzaak. Pet Needs is al 28 jaar in de Choorstraat gevestigd en een vertrouwd adres voor veel Delftse dierenvrienden.

Eigenaar Richard Theijssen is een bekende verschijning, net als Kees de Kat, een goed gastheer die de klanten geregeld komt begroeten met enthousiaste kopjes. Richard voorziet je graag van deskundig advies.

Vogels, knaagdieren, vissen en reptielen
Of vàn een huisdier, want Pet Needs heeft veel dieren in huis. Zo is er een ruime sortering aan vissen: koudwatervissen als goudvissen en guppen, maar ook tropische vissoorten. En natuurlijk ook met alle toebehoren. Wie ze liever ziet vliegen kan kiezen voor één van de vrolijke vogelsoorten zoals de bekende kanarie en parkiet, maar ook vogels die je wat minder tegenkomt, zoals zebravinkjes of de gouldamadine, een Australische vogel uit de familie van prachtvinken. “Letterlijk en figuurlijk een prachtvogel”, vindt Richard. “Heel geschikt voor een binnenvolière.” Ook voor kleine huisdieren als konijnen, hamsters en cavia’s ben je bij Richard aan het goede adres, net als voor reptielen, zoals schildpadden, hagedissen of kameleons. Naast alle benodigdheden als terraria, lampen en wat dies meer zij verkoopt Richard ook levend voer, zoals sprinkhanen. Levend voer zal wellicht niet iedereen aanspreken. Gelukkig heeft Pet Needs ook een ruim assortiment ander voer. Speciaalvoer dat is aangepast aan de levensfase van uw huisdier, diepvriesvlees en uiteraard ook lekkere verwennerijen voor speciale gelegenheden: “Tegenwoordig kun je je kat van een driegangenmenu voorzien, Soep, hoofdgerecht en dessert.” Misschien een goed idee voor de feestdagen? 

Sinterklaas
Over de feestdagen gesproken: Sinterklaas rijdt zeker niet stilletjes aan Pet Needs voorbij. Alle kinderen mogen vanaf vandaag tot vrijdag 4 december hun schoen komen zetten in de winkel aan de Choorstraat 49. Op 5 december is de Dierenpiet langs geweest en kunnen de kinderen hun schoen weer ophalen. En dan zitten er vast geen kattensnoepjes in! Natuurlijk koop je bij Pet Needs ook leuke dierencadeaus, zoals manden, kussens, knuffels en speeltjes. Met de winter in aantocht is uw hond wellicht ook wel blij met een regen- of winterjasje. “Veel mensen hebben een hond uit zuidelijke landen, en die missen in ons klimaat echt hun ondervacht”, weet Richard. Pet Needs heeft een leuke collectie jasjes op voorraad. Ook nieuw in de winkel: sieraden. Niet voor uw huisdier maar voor uzelf. “Dit zijn speciale sieraden waar je de as van je gecremeerde huisdier in kunt laten verwerken”, legt Richard uit. “Daarmee draag je altijd een blijvende herinnering!” Info: www.petneeds.nl.

Meer berichten