Eigenaar Dave samen met zijn zoon (Foto: Koos Bommelé)
Eigenaar Dave samen met zijn zoon (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

De lekkerste gerechten haal je bij Spareribline!

Algemeen

DELFT - In november bestaat Spareribline in Delft alweer 28 jaar. Het bedrijf is inmiddels zeker een begrip in Delft en omstreken!

“Ook in deze coronaperiode zijn wij hard bezig en maken wij nog steeds de lekkerste kip en spareribgerechten” zegt Dave, de eigenaar van Spareribline.

Vers en lekker
Je kan in deze tijd nog steeds laten bezorgen en afhalen. “Wij hebben lekker vers eten en grote porties, dat is onze kracht!” Je hebt hier een groot assortiment aan verschillende gerechten. Zo heb je bij Spareribline keuze uit kipgerechten met de welbekende heerlijke aardappelblokjes, spareribs, satés, varkenshaas, sauzen, verschillende bijgerechten en een hoop meer.

Service
Bij Spareribline is het erg belangrijk dat er goede service is voor iedere klant. “Het is erg belangrijk om betrokken te zijn bij de klant. Wanneer het druk is kan onze lijn soms tijdelijk bezet zijn, dit om drukte te voorkomen en om de beste te kwaliteit te kunnen bieden. Wij doen hier hard ons best voor. Wij proberen zo snel en goed mogelijk de bestellingen te verwerken!” Het bestellen bij Spareribline kan erg gemakkelijk, zo kan je via internet, telefoon en de app de lekkerste gerechten bestellen. Dit werkt veilig, makkelijk en snel.

Bezorging
Heb je al zin gekregen om hier iets lekkers te bestellen of af te halen? Spareribline Delft bezorgt in Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Rijswijk-Buiten. De zaak is te vinden aan de Hugo de Grootstraat 96 in Delft en is geopend van woensdag tot en met zondag. De openingstijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur.

www.spareriblinedelft.nl
Tel: 015 212 4820