Oude Delft Makelaardij is van alle markten thuis. (Foto: PR)
Oude Delft Makelaardij is van alle markten thuis. (Foto: PR)

Oude Delft Makelaardij staat altijd voor u klaar

DELFT - ‘De woningmarkt wordt langzaam rustiger,’ lees en hoor je tegenwoordig, of zelfs ‘de woningmarkt stagneert’. Zo niet bij Oude Delft Makelaardij. Daar hebben ze het misschien drukker dan ooit.

De kern van het makelaarskantoor, dat al veertien jaar ervaring heeft op de woningmarkt van Delft, wordt gevormd door een klein, hecht en jong team, bestaande uit Michiel Bolougne, Robbert Jan van Dijk en Nina Voets. Wie met hen in zee gaat, krijgt dus te maken met korte lijntjes, wat wel zo prettig werkt.

Persoonlijk contact
Oude Delft Makelaardij  heeft persoonlijk contact dan ook hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om verhuur, verkoop of aankoop, de medewerkers staan altijd klaar om elke vraag te beantwoorden. Hoe groot of klein deze ook mag zijn. Zij nemen altijd alle tijd om uw vragen aan te horen en de best passende oplossing te vinden. Dat mag in levenden lijve, onder het genot van een kopje koffie, of telefonisch. De klant staat altijd voorop. Een huis kopen of verkopen is altijd spannend. Bij Oude Delft Makelaardij begrijpen ze dat. Ze zullen je op alle mogelijke manieren ontzorgen en regelen dat je de beste waar voor je geld of de beste prijs voor je huis krijgt. Dat betekent dat zij niet altijd gaan voor de snelste deal, maar gebruik maken van het juiste moment en ingaan op het mooiste bod. Dat is een kwestie van geduld durven hebben, maar met hun kennis en ervaring weten de makelaars van Oude Delft wanneer het moment daar is.

Investeren
Ook wie wil investeren in vastgoed, zit goed bij Oude Delft Makelaardij. Een investering in vastgoed, of het nu gaat om studentenwoning, expatwoningen of appartementen voor de reguliere verhuurmarkt, levert een aanzienlijk rendement op door de huuropbrengsten en de waardestijging van het object. Ondanks de recente lichte daling van de huizenprijzen, blijkt dat op de lange termijn sprake is van een behoorlijke  waardestijging van vastgoed en vastgoedportefeuilles.

Beheren
Daarnaast beheert Oude Delft Makelaardij vastgoed. Zij verzorgen de begeleiding van onderhoud tot renovatie, van administratie tot verzekeringen, en van verhuur tot het innen van de huurpenningen. Zo hebben de eigenaren geen omkijken naar hun bezit, en weten de huurders zich verzekerd van een goed onderhouden pand bij een betrouwbare beheerder. Oude Delft Makelaardij heeft een heel team om zich heen van vaklui, waardoor eventuele mankementen vlot en in goed overleg met alle partijen opgelost kunnen worden.

Expats
Hoewel het kantoor van alle markten thuis is, ligt de expertise op het gebied van verhuur aan expats. Wie zijn huis wil verhuren aan mensen die twee tot vier jaar in Nederlands komen werken, moet zeker gebruik maken van de diensten van Oude Delft Makelaardij. Zij nemen zowel de verhuurders als de expats alle zorg uit handen, bijvoorbeeld door het regelen van een huurauto, verhuizing of het inrichten van interieur, schoonmaak- en sleutelservice, inschrijving bij de gemeente en andere instanties en wat je verder maar bedenken kunt. Expats zijn vanwege hun vaak hoge inkomen betrouwbare huurders en met behulp van Oude Delft Makelaardij kun je dit publiek zorgeloos bedienen in hun woonwensen.


Oude Delft Makelaardij
Oude Delft 219
015- 213 11 10
www.oudedelft.com

Meer berichten
 
CustomHtml_1