Met een boot door de Delftse grachten. (Foto: PR)
Met een boot door de Delftse grachten. (Foto: PR)

Ontdek historisch Delft vanaf het water

DELFT - Een rondvaart door de eeuwenoude grachten is dé manier om Delft te ontdekken. Voor het eerst, of opnieuw, want vanaf het water ziet alles er anders uit en zo kan een rondvaart door Delft zelfs voor stadsgenoten nog verrassende nieuwe inzichten opleveren!

Rondvaart Delft toont al 54 jaar lang de Prinsenstad van haar mooiste kant: vanaf het water. Over de Oude Delft, langs fantastische plekken als het Armamentarium, en de lange Boterbrug. Ervaren schippers loodsen je veilig door de grachten en vertellen ondertussen uitgebreid de verhalen van de stad. Over Willem van Oranje en Hugo de Groot, kenmerkende gebouwen in de binnenstad zoals het Delflandhuis, en natuurlijk alles wat Delft verder beroemd maakt: Johannes Vermeer, Delfts Blauw, noem maar op. De Rondvaarten varen elke dag tussen 11.00 uur en 17:00 uur elk heel uur af. Andere tijden zijn op aanvraag uiteraard ook mogelijk. 

Om te reserveren kunt u bellen, mailen of direct boeken via de gele knop op de website www.rondvaartdelft.nl. U kunt uiteraard ook gewoon langskomen, elk uur vertrekt er een rondvaart.

Meer berichten
 
CustomHtml_1