Voor een goede fiets ga je naar Ado Bike Delft. (Foto: PR)
Voor een goede fiets ga je naar Ado Bike Delft. (Foto: PR) Foto:

Ado Bike Delft heeft veel fietsen op voorraad

Algemeen

DELFT – De fiets is nog altijd hèt ideale vervoersmiddel in de stad (en daarbuiten). Bij Ado Bike in De Hoven kun je terecht voor een goede en betaalbare fiets. 

Ado Bike is een fietsenwinkel die zowel online als in haar vier fietsenwinkels een groot assortiment fietsen verkoopt. Het bedrijf heeft vestigingen in Den Haag, Maassluis en Delft en een serviceput in Rotterdam. Of je nu een kinderfiets of een stadsfiets zoekt, een transportfiets nodig hebt of sportief op de mountainbike wil stappen, Ado Bike heeft de geschikte fiets voor je, en natuurlijk kun je ook terecht voor een e-bike. Ado Bike verkoopt onder andere elektrische fietsen van Altec, Qwic, Victoria, Cortina, BSP, Vogue en Mosso. Van stadsfietsen (damesfietsen en herenfietsen) vind je onder andere Altec, Cortina en BSP in het assortiment. Voor kinderfietsen kunt u ook bij Ado Bike terecht, van onder andere de merken Volare, Altec en Alpina.

Schaars
Fietsen zijn schaarser aan het worden. Maar gelukkig niet bij Ado Bike Delft. “Wij kunnen met genoegen vertellen dat we genoeg winkelvoorraad hebben in vergelijking met andere fietsenwinkels”, vertelt vestigingsmanager Rutkay Akayli. “En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor gedegen onderhoud en reparatie. “Het maakt niet uit of u de fiets bij een Ado Bike filiaal heeft gekocht, wij helpen u graag. Onze fietsenmakers zijn zeer vakkundig en gaan snel aan de slag met uw fiets.

Naast het uitvoeren van reparaties aan de fiets geven onze monteurs u ook advies over het onderhouden van uw fiets. Hierdoor kan u er langer van genieten. Bent u erg afhankelijk van uw fiets en kan u hem geen dag missen? Dan krijgt u van ons een leenfiets mee totdat uw fiets gemaakt is. Zo hoeft u geen een dag last te hebben van de reparatiewerkzaamheden.” Ado Bike Delft is te vinden aan de Papsouwselaan 474a en is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.