Het team van Delft Autoschade neemt uw auto bekwaam onder handen. (Foto: PR)
Het team van Delft Autoschade neemt uw auto bekwaam onder handen. (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Delft Autoschade zoekt naar vakmensen

advertenties

Een deukje, een kapotte lamp, of een flinke kras in de lak; een ongeluk zit in een klein hoekje en je hebt zó schade aan je auto. Dan is het prettig als die snel en vakkundig wordt opgelost. Bij Delft Autoschade kun je dan prima terecht.

"Het is druk", vertelt eigenaar Darren Doorenbosch. Hij zit al sinds 1979 in het vak en er is weinig schade waar hij en zijn collega geen raad mee weten. Of het nu gaat om carrosserieschade; uitdeuken, spuiten, laswerk, schade aan de bekleding of een lege airco; Delft Autoschade helpt u snel en goed. En dat is bekend in de Prinsenstad: "De Delftenaren weten ons zo goed te vinden dat we het werk nauwelijks aankunnen." Vandaar dat Darren dringend op zoek is naar uitbreiding van zijn team. "Ik zoek om te beginnen een schadehersteller. Iemand die weg weet met montage en demontage, die kan uitdeuken en onderdelen kan vervangen. Kortom; iemand met twee rechterhanden. Daarnaast zoek ik ook een voorbewerker/spuiter die alles weet van schuren, plamuren en lakken. Het moeten wel ervaren mensen zijn."

Zorg uit handen
Delft Autoschade is sinds 2013 gevestigd aan de Voltaweg op het bedrijventerrein Schieoevers. "Wij beseffen dat schade nooit gelegen komt en dat veel mensen de rompslomp eromheen vaak nog vervelender vinden dan de schade zelf", legt Darren uit. "Daarom nemen wij onze klanten de zorg zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u op onze website www.delftautoschade.nl online een schadeformulier invullen. Desgewenst regelen wij dan de complete afwikkeling voor u. We schakelen indien nodig een schade-expert in en in verreweg de meeste gevallen kunnen wij de kosten van de reparatie direct met uw verzekeringsmaatschappij afhandelen."

Zekerheid en service
"Ook in onze branche geldt: zekerheid voor alles. Daarom zijn wij ook aangesloten bij brancheorganisaties als Focwa. Bovendien maken we het onze klanten ook graag gemakkelijk. We hebben ruime openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 11.30 uur. Maar ook een ander tijdstip, buiten kantortijden, is op afspraak mogelijk en we hebben zelfs een haal- en brengservice binnen een straal van 25 kilometer. Terwijl wij ons over uw auto ontfermen krijgt u desgewenst een leenauto mee. Gratis. U betaalt alleen de brandstof die u verbruikt." Meer weten? Kijk dan eens op de website van het bedrijf. Reacties van klanten die u voorgingen vindt u op Facebook: www.facebook.com/Delft-Autoschade-BV-225355280933781.