<p>Charles van Harling interviewt CEO Ron van der Meer</p>

Charles van Harling interviewt CEO Ron van der Meer

(Foto:)

Win kaarten voor Remastered!

ROTTERDAM - Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. 

De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans ‘Victory Boogie Woogie’.

Experience
In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

The digital wonders of the world!
Meer dan 1.000 vierkante meter, 60 state of the art beamers, 245 miljoen pixels, 50 speakers, 15 kilometer aan kabel en het grootste indoor LED-scherm van Europa. Dit allemaal is te vinden onder de Erasmusbrug met vanaf het terras het mooiste uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2x 2 kaarten weggeven voor 11 juni 19.00 uur. Op het tijdstip waarvoor u een kaartje hebt gekocht wordt u uitgenodigd om de beleving binnen te treden. Zorg er daarom voor dat u tenminste 15 minuten eerder aanwezig bent in de Welkomst Ruimte, anders loopt u het risico om (delen van) de beleving te missen. De winnaars krijgen ook een Remastered by Night inclusief cocktail! Wat je daarvoor moet doen? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! Vraag: Hoe heet de CEO van Remastered die op de foto door Charles van Harling wordt geïnterviewd?

Meer informatie is te vinden op www.remastered.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1