Fabrique des Lumières
Fabrique des Lumières

Win kaarten voor Fabrique des Lumières!

AMSTERDAM - Beleef een unieke ervaring, verken een universum zonder grenzen, laat je meevoeren naar het hart van de kunst bij Fabrique des Lumières. 

Het begon allemaal in 2018 in Parijs met de opening van Atelier des Lumières, gecreëerd door Culturespaces. In een paar jaar tijd trok dit digitale immersive kunstcentrum meer dan drie miljoen bezoekers, die hier gedigitaliseerde werken konden ontdekken van kunstenaars als Vincent van Gogh, Claude Monet, Gustav Klimt en Salvador Dalí.

Amsterdam
Culturespaces komt nu met eenzelfde digitaal kunstcentrum in de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam, Pazzanistraat 37, niet ver van het historische stadscentrum. Fabrique des Lumières heeft de deuren inmiddels geopend. Het is alsof je in de kunst staat! Alvast een impressie krijgen? Bekijk dan de video ‘Fabrique des Lumieres Amsterdam 2022’ van Het Kasteeltje op YouTube, of ga naar fabrique-lumieres.com.

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen voor deze digitale sensatie 3x 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken? Mail dan het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Vraag: In welke Franse stad ligt de oorsprong van Fabrique des Lumières? Winnaars krijgen vanzelf bericht. 

Meer berichten
 
CustomHtml_1