<p>Grando keukens & Bad Delft</p>

Grando keukens & Bad Delft

Grando Delft neemt al uw zorgen uit handen

DELFT - Voor een nieuwe badkamer of keuken bent u bij Grando aan het juiste adres. Bij Grando Keukens & Bad Delft zullen altijd deskundige adviseurs voor u klaar staan. Zij zullen u begeleiden bij het aanschaffen van een nieuwe keuken of badkamer.

Grando zorgt ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In de showroom is te zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukens en badkamers. Zo biedt Grando Delft, keukens en badkamers in diverse stijlen, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Zij helpen u erbij om uw droomkeuken of badkamer te realiseren.

Inspireren
Laat u bij Grando Keukens & Bad Delft inspireren door de nieuwste trends. Grando Delft vindt het namelijk belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends en beschikt daarom nu al over de nieuwste modellen van 2022.

Service
Bij Grando Keukens & Bad Delft bent u verzekerd van persoonlijk advies op maat om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren.
Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe badkamer of keuken aan te schaffen, zullen de medewerkers van Grando al uw zorgen uit handen nemen en wordt u van het begin tot eind begeleid. Zij bieden de hele verbouwing aan, het demonteren van uw oude keuken of badkamer, leidingen verleggen, stukwerk, pvc vloeren leggen en echt alles wat bij een keuken en badkamer komt kijken.

Heeft u vragen of wilt u een van de adviseurs spreken? Stuur dan een mail naar delft@grando.nl of bel naar 015-2611994. U kunt ook de winkel binnen wandelen. De winkel is te vinden aan de Schieweg 3 en is elke maandag tot en met zaterdag open.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.grando.nl/vestigingen/grand-delft

Meer berichten
 
CustomHtml_1