Marc Bartels en zijn team verwelkomen u graag (Foto: Koos Bommelé)
Marc Bartels en zijn team verwelkomen u graag (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Optimale service bij Grando Keukens & Bad!

Algemeen

DELFT - Grando Keukens & Bad is de expert op het gebied van keukens, badkamers en inspiratie. Dit vakmanschap verzorgt het bedrijf met plezier, al sinds 1965.

Grando Delft heeft in de showroom aan Schieweg 3 een divers aanbod van keukens en badkamers. Daardoor kunt u goed zien wat de zaak u allemaal te bieden heeft en u haalt hier tegelijkertijd inspiratie uit. “In de showroom van Grando doet u geweldige ideeën op en nemen de adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren”, vertelt ondernemer Marc Bartels.

Persoonlijke benadering
“Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren, dat is waar Grando goed in is. De zaak staat voor goede service en benadering.” zegt Marc. De adviseurs staan graag voor u klaar en doen hun uiterste best om de klanten hier te helpen met hun droombadkamer of keuken. Om een realistisch beeld te krijgen over uw toekomstige badkamer is het mogelijk om een 3D-ontwerp te laten maken. Ook biedt Grando indien gewenst extra servicemogelijkheden, denk hierbij aan: tegelwerk, het demonteren van een oude badkamer en een hoop meer mogelijkheden.

Noviteiten
Er zijn allerlei voorbereidingen getroffen voor het jaar 2021, zo komen er keukens in een extra hoge uitvoering met extreem lage plinten. Verder is er een grote selectie te vinden aan keukens in de showroom. Deze keukens zijn leverbaar in wel 168 verschillende kleuren. Verder kunt u bij Grando Delft ook nog eens terecht voor een grote selectie aan hoge kwaliteit maatwerk keukens in allerlei soorten en maten.

Contact
www.grando.nl/delft
Tel: 015-2611994
E-mail:
delft@grando.nl