Al ruim 30 jaar bent u bij Spareribline Delft aan het juiste adres voor heerlijke spareribs en kip gerechten. (Foto: Koos Bommelé)
Al ruim 30 jaar bent u bij Spareribline Delft aan het juiste adres voor heerlijke spareribs en kip gerechten. (Foto: Koos Bommelé)

Kleine veranderingen bij Spareribline Delft

Algemeen

DELFT - Al ruim 30 jaar is Spareribline Delft een begrip in Delft en omstreken. Hier bent u nog altijd aan het juiste adres voor heerlijke spareribs en kip gerechten. Per 1 november zijn er echter een paar wijzigingen die wellicht belangrijk kunnen zijn voor de vaste klantenkring.  

Per 1 november stopt het restaurant namelijk met het bezorgen van maaltijden. Eigenaar Dave te Dorsthorst legt uit: “Met pijn in mijn hart heb ik besloten te stoppen met het bezorgen van maaltijden. Ik heb dit 31 jaar lang gedaan, maar red het op het moment gewoon niet meer met de bezorging. Ik wil hiermee voorkomen dat mijn service achteruit gaat. Ik vind het echt wel heel jammer maar ik moet het gewoon even zo gaan doen.” 

Afhalen
Ondanks dat het niet meer mogelijk is om je eten te laten bezorgen, benadrukt Dave dat het natuurlijk wel gewoon nog mogelijk is om je eten af te halen in de winkel aan de Hugo de Grootstraat: “Je krijgt bij ons nog steeds de service en kwaliteit die je gewend bent. Je kunt bij ons via internet bestellen of telefonisch en wij zorgen ervoor dat je eten binnen 15 minuten klaar staat. Als je het eten komt afhalen moet je wel nog even wachten op de gebakken aardappeltjes of de patat. Hiermee zorgen wij altijd voor lekker warm eten.”

Openingstijden
Naast het stoppen van de bezorging, veranderen er ook een aantal dingen in de openingstijden van de Spareribline. “Voorheen was ik op maandag en dinsdag gesloten. Per 1 november zal ik op maandag geopend zijn en dus alleen nog op dinsdag gesloten zijn. Daarnaast worden de tijden ook iets anders. Vrijdag en zaterdag zullen we geopend zijn van 15.00 uur tot 21.00 uur. De overige dagen zullen we van 15.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn.” 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.spareriblinedelft.nl.