Het team van Grando Keukens & Bad Delft voorziet u graag van persoonlijk advies op maat
Het team van Grando Keukens & Bad Delft voorziet u graag van persoonlijk advies op maat

Advies op maat bij Grando Keukens & Bad

Algemeen

DELFT - Grando Keukens & Bad is de expert op het gebied van keukens, badkamers en inspiratie. Dit vakmanschap verzorgt het bedrijf met plezier, al sinds 1965.

Grando Delft heeft in de showroom aan de Schieweg 3 een divers aanbod van keukens en badkamers. Daardoor kunt u goed zien wat de zaak u allemaal te bieden heeft en u haalt hier tegelijkertijd inspiratie uit. “In de showroom van Grando doet u geweldige ideeën op en nemen de adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren”, vertelt ondernemer Marc Bartels.

Persoonlijke benadering
“Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren, dat is waar Grando goed in is. De zaak staat voor goede service en benadering”, aldus Marc. De adviseurs staan graag voor u klaar en doen hun uiterste best om de klanten hier te helpen met hun droombadkamer of keuken. Om een realistisch beeld te krijgen over uw toekomstige badkamer is het mogelijk om een 3D-ontwerp te laten maken. Ook biedt Grando indien gewenst extra servicemogelijkheden. Denk hierbij aan: tegelwerk, het demonteren van een oude badkamer en een hoop meer mogelijkheden.

Noviteiten
In de showroom van Grando is een grote selectie aan keukens te vinden. Deze keukens zijn leverbaar in wel 168 verschillende kleuren. Verder kunt u bij Grando Delft ook nog eens terecht voor een grote selectie aan hoge kwaliteit maatwerk keukens in allerlei soorten en maten. Het team staat voor u klaar met een persoonlijk advies. Kies voor een afspraak in de showroom of een adviesgesprek bij u thuis, online of telefonisch. Zie de website voor de mogelijkheden.

www.grando.nl/delft
Tel: 015-2611994
E-mail:
delft@grando.nl