De Bras Zomerconcert Pique-Nique
De Bras Zomerconcert Pique-Nique

Genieten van natuur en klassieke muziek

Algemeen

YPENBURG - Buren van De Bras organiseert Zomerconcert Pique-Nique op zondag 30 augustus om 15.00 uur, in de ambiance van het Bieslandse Bos-amfitheater.

Neem je picknickmand mee en ga er lekker voor zitten om te genieten van een fantastische uitvoering. Professionele musici spelen de mooiste stukken van onder anderen Haydn, Mozart en Bach. Vanzelfsprekend is er ook de traditionele 'petje op – petje af'-quiz om je kennis van klassieke muziek te testen. Kortom; een evenement wat je niet mag missen!
Bij dit evenement hanteert de organisatie de COVID-19 maatregelen. Zo wordt door de organisatie een gezondheidsverificatie gedaan, vragen zij om de registratie van contactgegevens en zijn er vaste zitplaatsen. U bent van harte welkom als u hieraan meewerkt en aanwijzingen opvolgt. Reservering kunt u doen via info@burenvandebras.nl.. Heeft u griepachtige verschijnselen dan doet u er, gezien de omstandigheden, beter aan om thuis te blijven. Om extra voorzorg via 1.5 m afstand te borgen, bedraagt de maximale capaciteit 100 bezoekers.
Zomerconcert Pique-Nique is mogelijk gemaakt in samenwerking met sponsorpartners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer en met medewerking van gemeente Pijnacker-Nootdorp. Voor meer informatie zie www.burenvandebras.nl