Ferdinand van ODIN Delft Spanplafonds is blij met de nieuwe bestickering
Ferdinand van ODIN Delft Spanplafonds is blij met de nieuwe bestickering

Odin Delft Spanplafonds voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

DELFT – Odin Delft Spanplafonds, de naam zegt het al, is gespecialiseerd in de montage van spanplafonds. “Veel mensen kennen het niet, maar als de klus geklaard is vallen ze bijna achterover van verbazing. Zo mooi is het!”

Ferdinand Duurkoop van Odin Delft Spanplafonds is al sinds 1991 spanplafondmonteur. "Dit soort plafonds hebben veel voordelen", vertelt Ferdinand. "Je kunt ze in elk denkbare ruimte eenvoudig toepassen. Het is goed te reinigen en gaat minstens twintig jaar mee." Met de plafonds kun je alle kanten op. "Je kunt er heel mooi verlichting in verwerken. En spotjes of contactdozen kunnen we er netjes in integreren." Maar dat zijn niet de enige voordelen van een spanplafond. "We verkopen ook akoestische spanplafonds, waar het door wordt gedempt. Een ideale oplossing als u last heeft van galm en weerkaatsing van geluid in een ruimte." Daarnaast bestaan ook vochtwerende spanplafonds. "Dat zijn vocht- en schimmelwerende doeken. Het voordeel hiervan is dat dit doek ook antibacterieel en schimmelwerend werkt. Uitermate geschikt voor in de horeca, wellness-centra of uw eigen badkamer!"

Bestelbus
Onlangs heeft Odin Delft Spanplafonds voor de derde keer een bestelbus laten bestickeren bij RODI Media zh. Ook is er een raamtint op de achterruit aangebracht. “Het was een beetje vanzelfsprekend dat we daarvoor naar RODI gingen”, vindt Ferdinand. “Dat is binnen deze regio toch wel het bedrijf waar je het eerst aan denkt als je zoiets wil laten doen. Waar moet je anders heen?” Over het resultaat is hij tevreden. “Het is weer perfect gedaan, het ziet er netjes uit zo!” Wilt u meer informatie over de spanplafonds, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Kijk dan op
www.odindelftspanplafonds.nl.