Rondje cultuur. Zomerweken in Delfia.: sport en spel
https://www.cultuurhuisdelft.nl/
Fotografe: Esther de Cuijper
Rondje cultuur. Zomerweken in Delfia.: sport en spel https://www.cultuurhuisdelft.nl/ Fotografe: Esther de Cuijper Foto: Esther de Cuijper

Zomeractiviteiten in Cultuurhuis Delfia

Algemeen

DELFT - In het Cultuurhuis Delft ontmoeten we elkaar in Buitenhof en Voorhof. Hier kunnen bewoners genieten van (jeugd)theater, dans, film, literatuur, muziek of cabaret.

En zo is cultuur in Delft altijd dichtbij. Je kunt er gezellig tafelen met je buur om verhalen uit te wisselen, maar je kunt ook zingen in "Zing'es". Op donderdag 20 augustus vindt er weer een leuke, creatieve zomeractiviteit plaats in Cultuurhuis Delfia aan de Mozartlaan 664. Tussen 13.30 uur en 15.30 uur geeft Micha de Bie, bekend van meerdere street art kunstwerken in Delft, workshops in het maken van echte street art.
De kleinere kinderen maken een eigen ontwerp op een canvas doek. De grotere kids gaan aan de slag met spuitbussen om hun eigen creaties te maken. Daarnaast kunnen de kinderen ook nog meedoen met de Nobis Street ArtWedstrijd. Deelname is gratis, maar let op, want er is elke week plek voor dertig kinderen. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Aanmelden
Wie aan een van de activiteiten mee wil doen, moet zich wel even aanmelden. Dat kan door te mailen naar angela@cultuurhuisdelft.nl. Kijk voor meer informatie en andere leuke activiteiten, bijvoorbeeld over de zomeractiviteiten die komende weken op donderdag plaatsvinden, op www.cultuurhuisdelft.nl