Koos Heiligers en zijn lerarenteam helpen je graag!
Koos Heiligers en zijn lerarenteam helpen je graag!

Tennisschool Koos Heiligers bestaat 15 jaar!

Algemeen

DELFT - Bij Tennisschool Koos Heiligers kun je op tennisgebied het beste uit jezelf halen. Dit jaar heeft de tennisschool een mooie mijlpaal bereikt: de vereniging bestaat namelijk vijftien jaar!

Het enthousiaste lerarenteam van Tennisschool Koos Heiligers helpt je graag om je tennisvaardigheden verder te ontwikkelen. "Plezier staat daarbij voorop", vertelt eigenaar Koos Heiligers. "En iedereen is welkom om lessen te volgen: van jong tot oud en van fanatieke spelers tot recreanten." De lessen zijn de afgelopen periode niet doorgegaan, maar starten weer vanaf 31 augustus. "Daarnaast kun je op de zaterdagen ook themalessen volgen. Zo kun je bijvoorbeeld eens per maand specifiek aan je backhand werken, of je service verbeteren. Deze lessen zijn ook voor iedereen toegankelijk", aldus Koos. Naast dat je lessen kunt volgen of vrij kunt tennissen, zijn de banen ook voor groepen te huren. "We geven ook leuke clinics voor bedrijven", informeert Koos. "En ook hierbij maakt je niveau niet uit. Alle groepen tot zestien personen zijn welkom!"

Vernieuwd
Vorig jaar is een nieuwe kunstmat in de tennishal gelegd en in de afgelopen maanden is de verlichting helemaal vervangen. "Het ziet er weer heel netjes uit. En ook belangrijk: de tennissers zijn er erg tevreden over." En daar is het niet bij gebleven, want sinds kort is er ook een nieuwe website online. "Hier kunnen mensen zelf hun lessen inplannen en via de agenda een baan huren. Het is heel eenvoudig en het verloopt allemaal heel soepel", vertelt Koos. "En omdat we dit jaar vijftien jaar bestaan, hebben we een leuke actie: als je op de site een baan boekt en de code 'NIEUWESITE2020' invoert, krijg je een leuke korting!" Wil je ook komen tennissen? Kijk dan even op de vernieuwde website: www.tennislesdelft.com