Logo delftopzondag.nl
Met CulturA & Zo de zomer door!
Met CulturA & Zo de zomer door! (Foto: )

Met CulturA & Zo de zomer door!

NOOTDORP - Theater CulturA & Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp is weer open en heeft veel nieuwe voorstellingen in de ticketverkoop staan. Er mogen vanaf 1 juli veertig mensen in de zaal en die bezoekers zitten erbij alsof ze Vips zijn.

Gepaste afstand
Gezeten op kleurige tweezitsbankjes, voorzien van een (gekoeld) drankje op het tafeltje ervoor, ontbreekt het de bezoekers aan niets! Zo is het mogelijk om op gepaste afstand te genieten van een film, een kindervoorstelling, een lezing of professionele verhalenvertellers. Neem een kijkje op https://culturaenzo.theater-software.nl/theatersite/ en bestel tijdig een kaartje.

Voor en door inwoners
CulturA & Zo houdt de moed er meer dan in en vooruitlopend op het nieuwe theaterseizoen hebben ze alvast hele leuke voorstellingen kunnen vastleggen. Allemaal voor en door inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Zo komt Nelleke de Wit voor de allerkleinsten een poppenkastvoorstelling spelen en vertellen Arjen Ubels en Joke Kuijpers op 28 juni om 14.00 uur alles over het oude Ierland. Op 1 juli vertellen Saskia den Broeder en Hermine van Helden Zomerverhalen aan kinderen met een leeftijd van ouder dan zes jaar.

Pak je podium!
Maar dat is nog niet alles. Heel bijzonder is de lezing die op 5 juli om 14.00 uur wordt gegeven door Michiel Koek. Hij vertelt alles over Leylijnen en krachtplaatsen. Op woensdag 8 juli komt Oma Thea voorlezen. Thea Bijmolen woont sinds een jaar of vijf in Pijnacker-Nootdorp en trok gelijk aan de bel toen de oproep verscheen om je kunsten te vertonen in CulturA & Zo.

Optreden?
Wil jij ook eens optreden in CulturA & Zo in Nootdorp? Mail dan naar Jacqueline van Veen:
jvveen@sbjsamensterk.nl

Meer berichten