Zitadviseur Chris Schenk adviseert u graag over 
de Hennekes Huiskamerstoelen (Foto: Koos Bommelé)
Zitadviseur Chris Schenk adviseert u graag over de Hennekes Huiskamerstoelen (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Zorgdrager helpt u comfortabel en actief zitten

Algemeen

DELFT - De adviseurs van Zorgdrager in Delft blijven u ook nu persoonlijk en snel van dienst. In de winkel aan de Schieweg 87A kunt u terecht voor stoelen op maat: relaxfauteuils, sta-op stoelen, maar ook ergonomisch verantwoord werkmeubilair waar u comfortabel en actief op kunt zitten.

"Veel mensen brengen een groot gedeelte van de dag door aan een bureau of aan tafel", aldus Steef van der Kruit van Zorgdrager. "Zij nemen een actieve houding aan om te eten, puzzelen, internetten of werken." Deze mensen kunnen het beste investeren in een goede stoel. "De Hennekes Huiskamerstoel is voor hen een echte aanrader. Deze zijn niet alleen comfortabel, maar brengen u ook in een actieve houding waarmee u ook op de langere termijn minder zit- en rugklachten ontwikkelt." De Hennekes Huiskamerstoel is volledig instelbaar, heeft een stijf versterkt rugpand, is voorzien van een traagschuim zitting en extra brede en zachte comfort armleggers waardoor een optimale pasvorm voor de wervelkolom wordt gerealiseerd.

Huiskamerstoel
De individueel op maat gemaakte Hennekes Huiskamerstoelen helpen mensen met structurele zit- en rugklachten de kwaliteit van het (werkend) leven te verbeteren. Sommige mensen dreigen onnodig medische problemen te ontwikkelen door fysieke beperkingen tijdens het zitten. De adviseurs van Zorgdrager begeleiden, met veel kennis en ervaring, mensen bij het vinden van de juiste zitoplossingen. "De Hennekes Huiskamerstoel wordt exact aangepast aan uw specifieke wensen. Zorgdrager realiseert de juiste maatvoering, pasvorm, drukverdeling en speciale aanpassingen voor uw specifieke situatie. Een goede stoel maakt zitten zo veel prettiger!"

Contact
Bel nu voor vrijblijvende informatie gratis met 0800-0152.