Voor zonnepanelen ben je bij SolarBox aan het juiste adres! (foto: Paul van der Ven)
Voor zonnepanelen ben je bij SolarBox aan het juiste adres! (foto: Paul van der Ven) (Foto: )

Persoonlijke service bij Solar Box Zonnepanelen

  lopende zaken

DEN HOORN - Zonnepanelen. Ze worden steeds meer een begrip en je ziet ze steeds vaker. Voor een goede, complete installatie en maatwerk ben je bij SolarBox aan het juiste adres!

Maatwerk bij SolarBox
"Wij voeren maatwerk uit," zegt Paul van der Ven van SolarBox. SolarBox is een zonnepaneelbedrijf dat uitblinkt door een optimale service en door gespecialiseerde en bekwame technische kennis. "Onze materialen zijn de top van de markt," zegt van der Ven. "Wij gebruiken materialen van het Duitse merk Solar Watt en van het Amerikaanse merk Sun Power. Dit zijn de sterkste panelen met de beste productgarantie."

Persoonlijke aandacht
"Zodra een klant interesse heeft, maken wij een plan. Vervolgens komen we bij de klant thuis om het dak op te meten en om de gehele binnensituatie te bekijken om de zonnepanelen goed op de meterkast aan te sluiten. Ook houden wij twee keer per week een informatieavond voor geïnteresseerden. Hier wordt besproken wat er bij ons te koop is, hoe het allemaal werkt en wat de regeling is vanuit de overheid. Uiteraard zijn offertes altijd aan te vragen." zegt Paul van der Ven.

Actie
SolarBox heeft al bij ruim 1000 deelnemers zonnepaneelsystemen geplaatst via de voorgaande collectieven in de buurt. Wat houdt een collectief in? Door samen tegelijk te bestellen kunnen mensen op de inkoop en montage van de zonnepanelen een flink voordeel behalen. Samen met de nu nog lopende BTW-regeling kan dit oplopen tot een voordeel van ca. 30%. Iedereen kan profiteren van dit voordeel door zich voor 30 april vrijblijvend in te schrijven.

0174 725 700

Meer berichten
 
CustomHtml_1