Saskia werkt al zeven jaar bij Van Beek Kappers
Saskia werkt al zeven jaar bij Van Beek Kappers

Even voorstellen: Saskia van Van Beek Kappers!

Algemeen

DELFT - Saskia werkt al sinds 2013 met veel plezier bij Van Beek Kappers. Zij vertelt ons graag wat deze salon zo bijzonder maakt.

"Er is veel wat onze salon uniek maakt, zo bestaan wij bijvoorbeeld al sinds 1927! Al meer dan 90 jaar werken wij met passie voor het vak, aandacht voor klanten en liefde voor het mooiste materiaal waar je mee kunt werken: haar. In die tijd zijn wij uitgebreid naar een team vol gemotiveerde en getalenteerde haarstylisten, die samenwerken volgens de werkwijze van Van Beek. Zij zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke ervaring hebt!"
Bij van Beek kappers krijg je altijd persoonlijk advies. "We leren je graag beter kennen, om zo een gevoel te krijgen bij jouw wens, persoonlijkheid en uitstraling. 'Wat is je droomkapsel?' 'Wat vind je wel en niet leuk aan je haar?' Stuk voor stuk vragen die je in ons adviesgesprek kunt verwachten. Bij elke afspraak wordt er opnieuw met een frisse blik gekeken."
Door de ruime openingstijden maakt Van Beek Kappers het makkelijker om een bezoekje aan de kapper te brengen. "We merken dat veel mensen graag komen binnenlopen of op de dag zelf een afspraak inplannen. Wij als salon spelen daarop in. Zo kunt u bijna altijd op dezelfde dag nog terecht."
Binnen Van Beek Kappers zijn ze continu bezig met trainingen en cursussen. "We proberen altijd onze kennis te verbreden, hierdoor hebben we binnen ons team een hoop gespecialiseerden in bijvoorbeeld kleuren, krullen en extensions. Met bruidsstyling zijn wij het afgelopen jaar veel bezig geweest. We hebben daarin veel scholing gehad om dat kwalitatief goed te kunnen uitvoeren. Naast dat we in de salon werken, komen we ook op locatie voor bruiloften. Ik ben zelf van mening dat dat is wat Van Beek Kappers en het vak zo leuk maakt. We blijven nieuwe dingen leren en onszelf ontwikkelen."

Van Beek Kappers is op zoek naar enthousiaste collega's. Lijkt het je leuk om het team te komen versterken? Stuur je CV dan naar info@vanbeekkappers.nl.