Wim van Melzen in zijn showroom aan de Tinnegieterstraat 13
Wim van Melzen in zijn showroom aan de Tinnegieterstraat 13

WvM-Mobility: ervaar wat elektrisch rijden is!

Algemeen

DELFGAUW - De elektrische scooters winnen terrein en worden steeds bekender. En dat is niet zo vreemd, want de voordelen van deze scooters zijn talrijk. WvM-Mobility heeft ruime keuze aan elektrische scooters, allen van het populaire merk NIU.

"Elektrisch rijden is de toekomst", aldus Wim van Melzen. "Zeker met de komst van milieuzones voor benzinescooters." Daarom besloot hij zijn eigen elektrische scootershowroom WvM-Mobility te beginnen. En dat pakt hij direct goed aan; door zijn officiële dealerschap mag hij deze een NIU Superior Store noemen.

Voordelen
Elektrische scooters zijn voordelig in gebruik, stil, reukloos en hebben minder onderhoud nodig dan benzinescooters. Van Melzen licht toe: "Een elektrische scooter beschikt over een accu die opgeladen kan worden. Als de accu uitneembaar is, hoef je geen stopcontact in de buurt te hebben. Daardoor kun je de accu ook op je werk eenvoudig opladen terwijl je scooter in de stalling staat. Vervolgens kun je weer 35 tot 100+ kilometer vooruit, afhankelijk van jouw scooter. Een lege accu opladen kost nog geen kwartje!"

NIU
NIU is de grootste elektrische scooterfabrikant ter wereld. "In de showroom heb ik alle modellen staan, variërend van 1899 euro tot 4499 euro. Een proefrit is daardoor ook altijd mogelijk. De scooter is voor iedereen. Mijn jongste klanten zijn 16 en de oudsten over de 70. De scooters zijn licht en handelbaar, wat prettig is voor iedereen."

De showroom/werkplaats aan de Tinnegieterstraat 13 in Delfgauw is dinsdag t/m donderdag geopend van 13.00 uur tot 18.30 uur, vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kijk op wvm-mobility.nl voor meer info!