Het Hollandse Lied is een van oorsprong Delftse zangroep die bestaat uit oudere en enthousiaste leden.
Het Hollandse Lied is een van oorsprong Delftse zangroep die bestaat uit oudere en enthousiaste leden.

Delftse zanggroep Het Hollandse Lied bestaat 15 jaar

Algemeen

DELFT - Al jaren is de Delftse zanggroep 'Het Hollandse Lied' een begrip in Delft. Deze zanggroep die inmiddels 15 jaar geleden is opgericht bestaat deze week 15 jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden.

De zanggroep
Het Hollandse Lied is een van oorsprong Delftse zanggroep die bestaat uit oudere en enthousiaste leden. Kunnen zingen is niet van toepassing. Het gaat vooral om het groepsgevoel met elkaar en even lekker lol hebben.Met veel plezier komen de leden om de 14 dagen op donderdagavond repeteren. In een ontspannen sfeer worden veel liedjes van ons repertoire van 125 liedjes geoefend onder leiding van een dirigent en begeleid door 3 accordeonisten en een gitarist. Er wordt regelmatig opgetreden in diverse verzorgingstehuizen in Delft en omstreken. Hierbij worden tekstboeken uitgereikt om het publiek actief te betrekken bij het zingen.

15 jarig bestaan
Aanstaande donderdag wordt het 15-jarige bestaan van de zanggroep kleinschalig gevierd op de vaste repetitie locatie. Onder het mom van een heerlijk bakje koffie en een lekkernij is er op deze dag de mogelijkheid om mee te doen aan de karaoke. Deze karaoke bestaat uit zowel voor leden bekende nummers als onbekende modernere nummers. Een voor de leden ontzettend leuke afwisseling. Al het opgehaalde geld wordt jaarlijks ingezet om een heerlijk kerstdiner te verzorgen.

Deelnemen
Ben je nou enthousiast of nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om eens lekker te komen meezingen. De bijdrage voor een repetitieavond bedraagt 5 euro. Hierbij inbegrepen koffie/thee en na de repetitie nog een glaasje drinken. De eerstvolgende repetities zijn aanstaande donderdag (tevens ook het jubileum), 27 februari en 12 maart om 19.30 uur. Het adres van het repetitielokaal is Bieslandsepad 19, Delft. Dit is bij de camping "De Delftse Hout".

Wil je meer weten of een keer een liveshow van Het Hollandse Lied bijwonen, stuur dan even een mailtje aan amberkien@hetnet.nl of neem een kijkje op hun site www.hethollandselied.nl.