<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Sesamstraatvriendjes samen met Janouk Kelderman, te zien in WestlandTheater De Naald
De Sesamstraatvriendjes samen met Janouk Kelderman, te zien in WestlandTheater De Naald (Foto: )

Win kaarten voor Sesamstraat Live!

NAALDWIJK - Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op zondag 15 maart naar WestlandTheater De Naald in Naaldwijk!

Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Spannend avontuur
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.
Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! Ook in de foyer gaat het feest nog even door, want de Sesamstraatvriendjes gaan uitgebreid met alle jonge bezoekers op de foto tijdens de meet & greet. Mobiele telefoons in de aanslag!

Win kaarten
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op zondag 15 maart om 13.00 uur in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.
Vraag: Hoe heten de Sesamstraatfiguren waarmee Janouk op de foto staat? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>