Wil jij als vrijwilliger aan de slag bij Delft City Shuttle? Meld je dan aan!
Wil jij als vrijwilliger aan de slag bij Delft City Shuttle? Meld je dan aan!

Doel Delfland zoekt chauffeurs!

Algemeen

DELFT - Voor de Delft City Shuttle is Doel Delfland op zoek naar chauffeurs die met de Tuk Tuks mooie ritten willen verzorgen langs de historische en culturele attracties van Delft.

De Delft City Shuttle is onderdeel van Doel Delfland, dagbesteding en arbeidsparticipatie van GGZ-Delfland. Zij zoeken in aanloop naar de start van het nieuwe toeristenseizoen, naast deelnemers vanuit Doel Delfland, ook vrijwilligers voor de Delft City Shuttle.

Werkzaamheden
De Delft City Shuttles rijden van april tot en met oktober zeven dagen per week door de binnenstad, van 10.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Chauffeurs doen dit op vrijwillige basis, maar krijgen daarvoor een gratis kop koffie of thee in het Hampshire Hotel en mogen daar gebruikmaken van een lunchkaart met reductie. Daarnaast mag je een eventueel fooitje houden.

Interesse?
Momenteel heeft Delft City Shuttle 12 vaste chauffeurs, maar dat aantal moet minimaal verdubbelen. Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B, klantvriendelijk, flexibel, collegiaal en bereid om zo nu en dan ook in het weekend te werken? Mail dan naar g.walther@ggz-delfland.nl en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als chauffeur!

Introductiedag
Lijkt het je wat, maar toch liever eerst meer informatie? Kom dan naar de introductiedag bij GGZ-Delfland op donderdag 9 april van 13.00 uur tot 15.00 uur. Niet alleen wordt een presentatie gehouden, maar ook is er de gelegenheid een rijproef uit te voeren. Een gezellige en vrijblijvende middag! Meld je aan bij George Walther via 06-51556038 of g.walther@ggz-delfland.nl