<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De echte Amerikaanse pizza vind je bij Pizza Manhattan
De echte Amerikaanse pizza vind je bij Pizza Manhattan (Foto: )

Pizza Manhattan: de echte Amerikaanse pizza, gewoon in Delft

DELFT - Honger, maar geen zin om te koken? Al meer dan 20 jaar kun je aan de Van Schuijlenburchstraat in de Hof van Delft de lekkerste pizza's bestellen!

"De pizzeria bestaat al sinds 1999", vertelt eigenaar H. Ork. "Sinds 2007 heten we Pizza Manhattan. Die naam is veelzeggend: "Manhattan, dat is natuurlijk New York. Een stad met een grote Italiaanse gemeenschap en een lange traditie op het gebied van pizza. Wij maken dan ook niet de traditionele Italiaanse pizza's, maar de echte Amerikaanse pizza", legt Ork uit. Wat het verschil is? "Dat verschil zit hem vooral in de bodem", verklapt Ork. "De bodem van de Amerikaanse pizza is dikker dan die van de Italiaanse. Dat geeft meer 'bite'. En natuurlijk is onze Amerikaanse pizza heerlijk gevuld met verse ingrediënten. Alle bereiding wordt door onszelf gedaan, dus we kunnen echt wel zeggen dat wij ons eigen product verkopen. En daar zijn we trots op.

Voor ieder wat wils
Pizza Manhattan heeft een uitgebreid aanbod: "Natuurlijk kun je kiezen voor onze standaard pizza's. Van de pizza classic tot de Pizza Stagione en van de Pizza Arizona tot de Pizza Washington. Daarnaast zijn er ook nog eens onze Manhattan Specials, zoals de Meat Lover, de BBQ Chicken of de Extreme Veggie. Vlees, vis, vegetarisch, er is voor ieder wat wils. Qua maat kun je kiezen tussen de pizza's van 25 centimeter doorsnede, of die van 32 voor de grote trek. En natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza helemaal naar wens samen te stellen." Naast pizza kun je bij Pizza Manhattan ook diverse 'side dishes' bestellen, denk aan een lekkere salade, potato wedges of chicken wings. Een frisdrankje erbij? Geen probleem.
Bestellen gaat bij Pizza Manhattan heel eenvoudig, telefonisch of via de website www.pizzamanhattan.nl. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Terwijl je even rustig wacht wordt je pizza vers voor je bereid. Blijf je liever binnen, dan laat je het gewoon bezorgen. "We zitten op een goed bereikbare plaats", vindt Ork. "Dat is handig, zowel voor onze bezorgers als voor de afhaalklanten. Wij doen uiteraard onze uiterste best om onze pizza's op tijd en lekker warm bij jou op tafel te krijgen. Want dat onze klanten tevreden zijn, dat is ons belangrijkste doel!

Contact
Pizza Manhattan is gevestigd aan de Schuijlenburchstraat 58 in Delft en is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 21.30 uur. Telefoon: 015-2137249. Op www.pizzamanhattan.nl vind je het complete aanbod èn reviews van de klanten die jou voor gingen. Eet smakelijk!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>