Logo delftopzondag.nl
Als kinderen worden voorgelezen, zijn ze een en al oor
Als kinderen worden voorgelezen, zijn ze een en al oor (Foto: )

Nationale voorleesdagen bij DOK in januari

DELFT - Voorlezen maakt je leuker! Het is gezellig om voorgelezen te worden, daarnaast leren jonge kinderen zich te verplaatsen in anderen en vergroten ze hun woordenschat.

Genoeg redenen dus om langs te komen tijdens de Nationale Voorleesdagen. Op woensdag 22 januari starten we bij DOK met een lekker ontbijt en het verhaal van 'Moppereend'. Dit leuke boek is gekozen tot prentenboek van het jaar. Meld je snel aan via de link op onze website om een plekje te reserveren voor het knusse, creatieve ontbijt in het proeflokaal. Bak je eigen croissantje en knutsel een mooie hoed!

Meedansen
Een week later, woensdag 29 januari, komt Eric Tienhooven van 14.00 uur tot 14.45 uur langs bij DOK Centrum met zijn gitaar. Naast lekker genieten van een voorleesverhaal kun je vrolijk meedansen of zingen met Eric. De voorleesdagen duren tot en met vrijdag 31 januari. Gedurende deze periode zijn er bij Voorhof en Centrum extra voorleesmomenten en ook het spannende knuffel slaapfeest vindt op beide vestigingen plaats (donderdag 30 januari, aanvang: 16.30 uur). Kijk via www.dok.info op onze agenda voor alle informatie.

Meet & greet
Donderdag 23 januari staat er een heuse 'meet & greet' gepland bij DOK Centrum. Op die dag kun je van 15.00 uur tot 16.00 uur kennismaken met de auteur en illustrator van het Prentenboek van het Jaar: Joyce Dunbar en Petr Horácek. Locatie: jeugdafdeling.

Babyvoorlezen
Elke laatste woensdag van de maand (behalve in juli, augustus en december) organiseert DOK Centrum Babyvoorlezen. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een thema dat goed aansluit bij de belevingswereld van het kind. Dit keer is dat 'Brrr, bibberkou'. Wanneer? Woensdag 29 januari. Tijd: 10.30 uur. Locatie: jeugdafdeling DOK Centrum.

Meer berichten