Pink Project komt met een sensationele show naar de Rijswijkse Schouwburg
Pink Project komt met een sensationele show naar de Rijswijkse Schouwburg

Pink Floyd's Anniversary Show

Algemeen

RIJSWIJK - Pink Project komt met de sensationele 'Pink Floyd's Anniversary Show' terug naar de Rijswijkse Schouwburg. Op zaterdag 18 januari zijn ze te zien in het theater.

Tekst: Martin Reitsma

De show staat voor een groot deel in het teken van de albums 'The Wall' en 'The Division Bell', die in 2019 respectievelijk 40 en 25 jaar geleden werden uitgebracht. Daarnaast viert Pink Project in 2019 hun 25-jarig bestaan! Al een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Pink Floyd 2.0
Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tributebands. Of ze nu in de theaters of in een uitverkocht Ahoy staan, steeds weer weten zij het publiek te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs. Pink Project heeft in haar 25-jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd coverband. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase. Deze combi zorgt steevast voor uitverkochte zalen, enthousiaste recensies en reacties van bezoekers: "Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0!"

Kaartverkoop
Pink Project is zaterdag 18 januari om 20.00 uur te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Meer informatie over de show en kaartverkoop is te vinden op www.rijswijkseschouwburg.nl of bel 070-3360336.