De deelnemers aan de Meet & Match in het Bacinol gingen verrijkt naar huis
De deelnemers aan de Meet & Match in het Bacinol gingen verrijkt naar huis

Verrijkt naar huis!

Algemeen

DELFT - Op bezoek bij een Octrooibureau, dat ook nog papierworkshops geeft, en naar huis met een aanbod van kinderfietsjes voor een flink aantal gezinnen.

Zoiets overkwam Dima Akhras van Stichting Joury, die verrast werd door Hans van der Burgh van Stichting Op-Nieuw. Stichting Joury, opgericht om de band tussen kinderen en moeders te versterken, is nog op zoek naar ruimte voor hun weekendschool en materiaal om ruim 50 kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Direct gingen de aanwezigen meedenken en werden contacten uit gewisseld. Het leukste netwerk op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, de Delftse Uitdaging, was donderdag 2 oktober op bezoek bij Enelex Innovation in het Bacinol 3, het bedrijfsverzamelgebouw aan de Kluizenaarsbocht. Naast Patricia Ringeling (Enelex en Tantiri) en Wilma Broeseliske (Delftse Uitdaging) waren vertegenwoordigers van meer andere Rabobank, BPD, Doel/GGZ-Delfland, Delfgaauw Eerkes Advocaten en Belastingadviseurs en diverse stichtingen actief met elkaar in gesprek.

Woorden, maar ook daden!
Marja van Leeuwen van de Delftse Fondsen en Mandy van Schie van de Rabobank gaven aan dat naast matchen met gesloten beurs, steeds de uitdaging van het netwerk, in Delft ook op financieel gebied voor goede ideeën mogelijkheden zijn. Als u een goed plan hebt adviseren we u dit voor 1 november a.s. via het Coöperatiefonds nog in te dienen. De prima mix van bedrijven en organisaties, wisselden ideeën, spullen, kennis en ruimte uit met elkaar. Ook voor lezers van deze krant met een vraag of aanbod kan het netwerk een uitkomst zijn. Meld u aan voor de volgende Meet & Matchbijeenkomst op 17 december via info@delftseuitdaging.nl. U versterkt met uw bedrijf of maatschappelijke organisatie vast en zeker ons netwerk!