Rinus Grabijn (Kindertuin de Boterbloem), Jeroen de Bruin en Bruun van der Steuijt met de reuzenpompoenen (Foto: Koos Bommelé)
Rinus Grabijn (Kindertuin de Boterbloem), Jeroen de Bruin en Bruun van der Steuijt met de reuzenpompoenen (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Jumbo pompoenen bij de Kindertuinen

Algemeen

DELFT - Bruun van der Steuijt heeft als regisseur/verbinder de samenwerking tussen de vier Delftse Jumbo's en de Kindertuinen vormgegeven.

De vier Delftse Jumbo-vestigingen zorgen ieder jaar voor de boodschappen bij de vier Delftse Kindertuinen, te weten de Boterbloem aan het Abstwoude, de Goudsbloem aan het Van Rossempad in Den Hoorn, de Sleutelbloem aan het Linnaeuspad en de Zonnebloem aan de Tanthofdreef. Hiermee is de koffie & thee voor de vrijwilligers en limonade voor de kinderen in ieder geval zeker gesteld.

Navelstrengen
In ruil hiervoor krijgen de vier Delftse Jumbo supermarkten ieder jaar de grootste pompoenen die er gekweekt zijn. Deze waren dit jaar te vinden bij de Boterbloem, waar Jeroen de Bruin van Jumbo Buitenhof zich meldde om 'de navelstrengen' door te knippen. De pompoenen zijn tot eind oktober te bewonderen bij de vier Delftse Jumbo's.


Kijk voor meer informatie over de Delftse Kindertuinen op de site: www.kindertuindendelft.nl.