Zouk gedanst door dansspaar Michael Boy & Aline Borges uit São Paulo. Ook op het Stadsbal Delft, de 'Summer Edition'.
Zouk gedanst door dansspaar Michael Boy & Aline Borges uit São Paulo. Ook op het Stadsbal Delft, de 'Summer Edition'.

Internationaal danspaar uit Brazilië bij Stadsbal Delft

Algemeen

De universele danssensatie - als het gaat om sensualiteit - is Zouk. De organisatoren van Stadsbal Delft, te weten Dansschool Wesseling en Theater de Veste, hebben dit internationale topdanspaar uitgenodigd.

Michael Boy & Aline Borges uit São Paulo gaan dus schitteren op zaterdag 21 september a.s. De komende, nieuwste editie van het Stadsbal krijgt als thema 'Summer Edition' en dit duo past hier naadloos bij.

Doopceel
Michael en Aline zijn al ruim tien jaar als danser en choreograaf actief in de professionele danswereld en staan bekend om hun zelf-ontwikkelde technieken en hun acrobatisch en prachtige 'bewegingsvocabulair'. Het danspaar is constant bezig om de manier van dansen te innoveren. Tijdens hun beider carrière hebben ze deelgenomen aan verschillende presentaties en danswedstrijden, en daarnaast hebben ze tal van lessen en workshops gegeven op diverse internationale dansscholen en evenementen.

Meer info
Dans je ook zo graag Salsa, Bachata en Kizomba of Zouk? Dan is het aan te raden om dit swingende evenement niet aan je voorbij te laten gaan. Bezoek voor meer informatie: www.theaterdeveste.nl/stadsbal.