Ontmoet de karakters uit Angry Birds bij Monkey Town in Delfgauw!
Ontmoet de karakters uit Angry Birds bij Monkey Town in Delfgauw!

Meet & Greet Angry Birds bij Monkey Town

Algemeen

DELFGAUW - Op zaterdag 10 augustus is er in indoor speelparadijs Monkey Town Delft een meet & greet met Angry Birds.

Deze meet & greet is ter gelegenheid van de film Angry Birds 2, die vanaf 21 augustus overal in Nederland in de bioscoop te zien is. Hiermee presenteert het speelparadijs voor de derde keer een meet & greet met officiële filmkarakters. Deze meet & greet is bij de toegangsprijs inbegrepen.

Meet & Greet
De doldwaze volgens uit de eerste hitfilm zijn terug op het witte doek met Angry Birds 2. Vlak voordat de titel in de bioscoop gaat draaien, is officiële meet & greet in Monkey Town Delft. Hiermee zet men de trend van extra entertainment volgens eigen zeggen voort. "We hebben natuurlijk al in vakanties geregeld extra shows, maar we zoeken ook altijd naar passende meet & greets. Dit doen we in
samenwerking met de filmmaatschappij, zodat de kwaliteit gewaarborgd is", aldus woordvoerder Micha Reij. De meet & greet start op zaterdag 10 augustus om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur (met af en toe een korte pauze) en is voor de gasten van Monkey Town Delft gratis. Via sociale media geeft het speelparadijs met verschillende acties vrijkaarten weg voor de meet & greet.


Angry Birds 2
De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Jason Sudeikis/Eddy Zoëy), Chuck (Josh Gad/Enzo Knol), Bomb (Danny McBride/Murth Mossel) en Mighty Eagle (Peter Dinklage/Frank Lammers) om Chucks
zus Silver (Rachel Bloom/Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Bill Hader/Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Awkwafina/Pip Pellens), en zijn techneut Garry (Sterling K. Brown/André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Monkey Town Delft
Indoor speelparadijs Monkey Town Delft is elke dag geopend vanaf 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 20.00 uur. Het is gelegen aan de Rijksstraatweg 39 in Delfgauw. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Toegangstickets zijn aan de kassa te krijgen. Het speelparadijs is actief op Instagram en Facebook onder gebruikersnaam @monkeytowndelft.
__________________________________________________________________________________