Er kon bijna niemand meer bij op de tribunes, tijdens de Bras Cultuurdagen.
Er kon bijna niemand meer bij op de tribunes, tijdens de Bras Cultuurdagen.

Volle tribunes bij Bras Got Talent

Algemeen

Het publiek was enthousiaster dan ooit. Op zaterdag 6 juli was het zo ver. Bras Got Talent met wervelende optredens.

Na een welkomstwoord van voorzitter Walter van Krieken nam Jelle Boels als professionele ´spreekstalmeester´ het stokje over om de wervelende optredens aan te kondigen. Die duurden alles bij elkaar twee uur en alle talenten konden steeds na de afkondiging van Jelle Boels hun welverdiende applaus in ontvangst nemen.

Grote diversiteit
Onder het toeziend oog en oor van een professionele jury lieten de jeugdige talenten een grote diversiteit aan optredens zien: zang, dans, muziekinstrumenten en een heuse honden-act zorgden er voor dat de toeschouwers op het puntje van hun stoel zaten en na elk optreden een daverend applaus gaven.

Harmonie Nootdorp
Muzikaal werd iedereen bij BrasGotTalent nog getrakteerd op mooie uitvoeringen van het jeugd- en opleidingsorkest van Harmonie Nootdorp. Alsof het zo was bedacht, vielen de eerste regendruppels direct nadat Jelle iedereen had bedankt voor hun komst en ging iedereen met een voldaan en fijn gevoel naar huis.

Bras Cultuurdagen
BrasGotTalent tijdens de Bras Cultuurdagen zijn georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door de sponsor-partners Gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, MeCasa Bouw, RKBS De Bras en Octant-Zonnestraal.
Voor meer informatie, zie www.burenvandebras.nl.

Er waren allerlei soorten optredens, dus voor het publiek was er heel veel te zien.
Links de professionele 'spreekstalmeester' Jelle Boels tijdens één van de optredens.