<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Bronzen Waarderingsteken voor Remco van Rijn

DELFT - Onlangs ontving Remco van Rijn, oud-voorzitter van Scouting Marco Polo Delft, het Bronzen Waarderingsteken van Scouting Nederland.

Het Bronzen Waarderingsteken wordt onder meer uitgereikt aan vrijwilligers die zich hebben ingezet voor vernieuwing binnen de groep en verbetering van het spelaanbod.

Speerpunten
Bij zijn aantreden heeft Remco een aantal speerpunten geformuleerd om van Scouting Marco Polo een gezonde en toekomstbestendige Scoutinggroep te maken. De organisatiestructuur, de financiële huishouding, de identiteit en de cultuur binnen de groep werden onder zijn leiding aangepakt. Speciale aandacht was er voor de rol die Scouting Marco Polo in de lokale maatschappij speelt.

Sanering
Remco heeft in de afgelopen twaalf jaar als voorzitter niet alleen voor vernieuwing en verbetering gezorgd, hij heeft de groep ook door een aantal lastige situaties weten te laveren. Zo brandde in 2008 het clubgebouw van de groep af en werd in 2011 asbest in de grond rond het gebouw aangetroffen waarna een sanering noodzakelijk was. Remco heeft aan het roer gestaan van het zoeken naar sponsors en de wederopbouw van het clubgebouw.

Balans
In 2009 werd dit nieuwe gebouw geopend. Nu Remco na twaalf jaar afscheid neemt van het voorzitterschap was het dan ook tijd om de balans op te maken van alles wat hij voor de groep heeft betekend.
Conclusie: het Bronzen Waarderingsteken komt hem meer dan toe en is volkomen verdiend!

Meer weten over Scouting Marco Polo Delft of over vrijwilliger worden? Zie: www.marcopolodelft.nl.

Scouting Marco Polo Delft,
Veulenkamp 41,
015-2613122.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>