Afbeelding

Buren van De Bras kerstknutselen samen voor de versiering van de kerstboom

Algemeen

De traditionele kerstknutsel-activiteit vond onlangs weer plaats in buurthuis De Yp. Een activiteit georganiseerd door Buren van De Bras en Creakids De Yp.

Tijdens het kerstknutselen werden er mooi versierde kerstcreaties gemaakt door jong en oud. Van een sneeuwpop en een kerstbal tot een kerstster. Ze hadden de keuze om hun kerstversieringen voor thuis te maken of om kerstcreaties en kerstwensen op te hangen in de kerstboom bij De Yp.
Iedereen genoot van een gezellige kerstsfeer en alle aanwezigen konden extra genieten van de warme choco met slagroom, glühwein en kerstkransjes. Nadat iedereen zijn versieringen had gemaakt, werden buiten onder luid gejuich de lampjes in de kerstboom ontstoken.
De volgende activiteit van Buren van De Bras is op vrijdagmiddag 4 januari, in het nieuwe jaar 2019. Dan kan iedereen oude kerstbomen en vuurwerkafval inleveren bij buurthuis De Yp.
De KNJ-activiteiten zijn een initiatief van Buren van De Bras. Ze worden gerealiseerd door  vrijwilligers en in samenwerking met diverse sponsor-partners. Voor meer informatie kun je kijken op www.burenvandebras.nl.

Afbeelding