Afbeelding

Wethouder bij opening Anytime Fitness Delft

advertenties

DELFT - Kortgeleden vond de officiële opening plaats van Anytime Fitness Delft aan de Beethovenlaan 230. De wethouder van sportzaken, Karin Schrederhof (PvdA), knipte het lint door.

Eigenaar Enrico Brehm is maar wat trots op zijn gloednieuwe sportschool waar je met plezier kan sporten.
"Het was heel sportief van de wethouder dat ze, voor de plichtplegingen, eerst een rondje speed ladder deed. Als lid kun je bij ons Anytime en Anywhere gezellig sporten. In een schone en veilige omgeving aan de hand van ons gratis introductieprogramma onder begeleiding van gecertificeerd personeel. De sportschool die hier eerst zat en waar ik eigenaar van was, hebben we van binnen en buiten verbouwd en vernieuwd naar een fitnessconcept dat klaar is voor de toekomst. We hebben -natuurlijk- de meest professionele apparatuur staan én goede begeleiding: een team van zes man sterk staat de sporters bij vragen bij met uitleg en deskundig advies. Daarnaast hebben we ook een eigen Anytime Fitness-app. Hiermee kun je je resultaten bijhouden en thuis je trainingsschema bekijken."

Anytime Fitness is de snelstgroeiende fitnessfranchise ter wereld.
"Er zijn meer dan 4000 vestigingen wereldwijd en meer dan 70 in Nederland. We proberen ook een maatschappelijk doel na te streven bij Anytime Fitness Delft. Kinderen kunnen via het Jeugdsportfonds bij ons trainen. Verder houden we deze maand een inzamelingsactie voor de Voedselbank Delft. We proberen zoveel mogelijk houdbare producten te vergaren. Een actie voor onze leden, maar natuurlijk mag iedere wijkbewoner iets af komen geven. Wil jij ook lid worden van de 'paarse familie'? Zie www.anytimefitness.nl voor een gratis 7-dagen proef pas!"