Luciënne van Leeuwen van Innerlijk Zicht
Luciënne van Leeuwen van Innerlijk Zicht

Innerlijk Zicht met Luciënne

Algemeen

Innerlijk zicht is de energetische therapiepraktijk voor de vrouw die bewust aan haar persoonlijk proces wil werken. Vanuit een holistische visie, de hele mens en niet één onderdeel. Mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vormen de hele mens. Naast een gesprek is vooral het lichaamsgericht werken hierin heel belangrijk. Wat woorden niet zeggen kunnen, doet het lichaam wel.
Luciënne van Leeuwen: "Door middel van puls-healing komt de cliënt weer meer in verbinding met haar lichaam. De diepe ontspanning die dan ontstaat, geeft het zelfhelend vermogen van het lichaam een boost. In het puls-healen word ik geleid door liefdevolle, zachte energieën die voor mij niet zichtbaar maar wel voelbaar zijn." De ander begeleiden op zielsniveau, goed invoelen en meevoelen in de energie van de ander, is een prachtige gave van Luciënne die altijd in ontwikkeling is.

Als je weet dat je 'iets' dwars zit, maar je weet niet precies wat

Als je dichter bij je Zelf wilt komen, voorbij maskers, angsten en overtuigingen

Als woorden tekort schieten om verborgen of weggestopte gevoelens uit te drukken

Als je een 'vol' hoofd hebt en niet tot rust kan komen

Als je niet lekker in je vel zit, emotioneel bent, onrustig, gespannen…

Als je behoefte hebt aan een diepe ontspanning van lichaam en geest

Samen kijken we naar jouw verhaal dat jij jezelf van binnen vertelt. Meestal zijn dit geen verrijkende scenario's, maar meer doemscenario's. Jouw verhaal is de aanjager van de energie die je voelt en uitstraalt. Dat is waarop je lijf en omgeving reageren. Dit heet creëren en manifesteren. Alles is energie, een probleem begint ook altijd in de energie. Die energie is te veranderen met deze vorm van begeleiding. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.innerlijkzicht.nl