NEN nam graag de (boks)handschoen op voor een nieuwe Delftse uitdaging
NEN nam graag de (boks)handschoen op voor een nieuwe Delftse uitdaging

Kunst en Cultuur Den Hoorn en NEN matchen

advertenties

DELFT - En slaan…en omhoog dat been…en nog vijf, vier, drie keer…
Aan de Vlinderweg 6 in Delft klonken afgelopen week ongebruikelijke woorden in een zakelijke omgeving. Een sportieve tegenprestatie werd geleverd door de mensen van Stichting Kunst en Cultuur uit Den Hoorn aan medewerkers van de NEN, in Delft. Een prima match tussen een Delfts bedrijf en een vrijwilligersorganisatie uit Midden-Delfland en geheel met gesloten beurs. De Stichting had behoefte aan meubilair en NEN was met een herhuisvesting bezig, waardoor o.a. bureaus, kasten en stoelen beschikbaar kwamen. Bij de matches, die via de Delftse Uitdaging gemaakt worden, is het de afspraak dat er altijd een win-win situatie ontstaat. Dus de betrokken organisaties helpen elkaar op de een of andere manier verder. Iedereen heeft namelijk iets te bieden. Aan de gevende organisatie wordt een tegenprestatie geleverd. En hebben zij die niet nodig, dan kunnen zij die weer volgens het Pay-it-Forward principe doorgeven aan een andere organisatie. Veel stichtingen en verenigingen hebben al gebruik mogen maken van aanbiedingen van NEN.
Edwin van der Zijden, facilitymanager van de NEN, staat erom bekend dat hij zich graag laat verrassen. "Ludieke tegenprestaties, zoals in de vorm van Pilates- en boksles. Daar verras ik graag de medewerkers van NEN mee."
Op de foto zie we een aantal enthousiaste aanwezigen die volop aan de slag gingen! Verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties in Delft en Midden-Delfland bieden regelmatig expertise op allerlei gebied aan, ruimte en catering, advies en websiteondersteuning. Ook bruikbare spullen, zoals kantoormeubilair, kantoorartikelen, tapijttegels, speelgoed vinden vaak via de Delftse
Uitdaging een nieuwe bestemming bij een Stichting of Vereniging.
Vraag en aanbod kun je aanmelden via www.delftseuitdaging,nl We zijn benieuwd over welke matches we volgende maand kunnen schrijven!