Ruud Langeveld, de voorbijganger. (foto: Koos Bommelé)
Ruud Langeveld, de voorbijganger. (foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Ontmoet de voorbijganger

Algemeen

Ruud Langeveld is de voorbijganger. Je kunt hem ontmoeten als je een onbekende zoekt om je hart te luchten wanneer dingen niet meer helemaal gaan zoals je wilt. Hij luistert, spiegelt en geeft feedback om je te helpen je situatie vanuit andere invalshoeken te bekijken en na te gaan hoe je ermee om kunt gaan.
Door alle geschreven en ongeschreven regels in onze complexe samenleving kunnen we soms verstrikt raken in een kluwen van gedachten en overtuigingen die ons belemmert. Als mental coach begeleidt Ruud mensen die deze kluwen willen ontwarren, zodat het beeld helder wordt en oplossingen weer in beeld komen.
Gedachten en overtuigingen kunnen ons helpen bij de doelen die we willen bereiken, maar ze kunnen ons ook flink dwars zitten. Door deze te onderzoeken kunnen niet-rationele gedachten en overtuigingen worden losgelaten. Van sommige overtuigingen zijn we ons niet bewust. Het spierreflexsysteem van het lichaam kan dan helpen om deze op te sporen.
Als wat we willen botst met onze gedachten en overtuigingen, raken we vaak gestrest.
Langdurige stress heeft impact op ons lichaam en kan uiteindelijk tot fysieke klachten leiden. Daarom is het belangrijk dat onze gedachten en overtuigingen in overeenstemming zijn met onze doelen. Samen met Ruud kun je hiermee aan de slag zodat stress verdwijnt en doelen werkelijk haalbaar worden.
Wanneer een relatie stroef loopt of er een conflict speelt, kun je de voorbijganger samen ontmoeten. Als geregistreerd mediator begeleidt Ruud mensen om op een constructieve manier met elkaar in gesprek te gaan. Als weer naar elkaar wordt geluisterd, kan er begrip ontstaan voor elkaars situatie.
Een ontmoeting met de voorbijganger is kosteloos en vrijblijvend. Voor mensen die behoefte hebben aan verdere ondersteuning op het gebied van coaching of bemiddeling, kan Ruud meer dan een voorbijganger zijn.

Ontmoet de voorbijganger
Aart van der Leeuwlaan 900 D, Delft
06-53215740
info@ontmoetdevoorbijganger.com