De dames van beautykliniek De Mariannehoeve in Rijswijk heten u van harte welkom op de Open Dag!
De dames van beautykliniek De Mariannehoeve in Rijswijk heten u van harte welkom op de Open Dag!

Open Dag in Beauty Kliniek De Mariannehoeve

Algemeen

RIJSWIJK - Zaterdag 3 november laten huidtherapeuten en artsen zien welke mogelijkheden er zijn voor antirimpelbehandeling, wenkbrauw- en ooglidcorrectie en het effenen van onregelmatigheden op de huid en permanente make-up.

De Mariannehoeve Beauty Kliniek aan de Broekmolenweg 20 is deze dag van 11.00 uur tot 15.30 uur vrij toegankelijk om demonstraties en presentaties bij te wonen en vragen te stellen.
"Onze kliniek in Rijswijk bestaat nu bijna drie jaar. Het is een dependance van de beautykliniek die we al veertien jaar in een voormalige boerderij in Papendrecht hebben. We hebben met onze chirurgen, artsen en therapeuten dan ook al heel wat jaren ervaring in schoonheidsbehandelingen met een blijvend effect. Onze chirurgen zijn het grootste deel van hun tijd werkzaam in verschillende ziekenhuizen en één of twee dagen per week in onze klinieken."

Microblading
"Permanent make-up specialistes laten zien hoe permanente make-up wordt aangebracht. Nieuw is permanente make-up d.m.v. microblading. Deze techniek heeft een nog mooier resultaat. Er zijn modellen voor eyeliners en wenkbrauwen."

Goodiebag
"Iedereen kan elk moment van de dag vrijblijvend bij ons binnen lopen. Parkeergelegenheid is gratis voor de deur en verderop in de straat. Voor alle bezoekers ligt er een goodiebag klaar. Ook zal er een actie zijn waar de bezoekers van de open dag gebruik kunnen maken bij het reserveren van een behandeling."
Voor ons gehele programma kunt u kijken op www.demariannehoeve.nl

De Mariannehoeve Beauty Kliniek
Adres: Broekmolenweg 20, Rijswijk
Telefoon: 070 - 7400004
rijswijk@demariannehoeve.nl