Het nieuwe boek in de Dummie de Mummie-reeks wordt gepresenteerd.
Het nieuwe boek in de Dummie de Mummie-reeks wordt gepresenteerd.

Tosca Menten bij Paagman

Algemeen

Dummie de Mummie viert dit jaar zijn tiende verjaardag! Op zaterdag 29 september komt auteur Tosca Menten ter ere van de verschijning van het tiende deel 'Dummie de mummie en de schat van Sohorro' om 14:00 uur naar Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1.
Tosca Menten geeft een heuse persconferentie waarbij aanwezige kinderen voor journalist mogen spelen! Natuurlijk zal Tosca ook een handtekening in haar boek zetten en is er een mogelijkheid om met haar op de foto te gaan.


Een persconferentie is een bijeenkomst waar journalisten over een bepaald onderwerp vragen kunnen stellen. Tijdens de persconferentie met Tosca Menten zijn de kinderen de journalist en kunnen alle vragen over Dummie de Mummie worden gesteld. Bedenk dus wat jij altijd al van Dummie hebt willen weten en wie weet mag jij deze vragen zelf komen stellen! 

Aanmelden via: https://www.paagman.nl/tosca-menten

Dummie de Mummie 10 jaar!
Zon, zee en relaxte muziek? Maashi! Dummie en Goos zijn op Jamaica! Het eiland is prachtig en ze mogen ook nog eens meedoen met een piratenspel rond een geheime schatkist. Maar Dummie wil liever een eigen schat. Hij graaft de ene kuil na de andere, maar vindt niks. Dan stuiten Dummie en Goos per ongeluk op een eeuwenoude schatkaart. Plotseling is Dummie niet meer te houden... Hij moet en zal die schat vinden!
Goos trok het broze papier voorzichtig los en vouwde het open. Er stonden rotsen op en golfjes, en stippellijntjes en getalletjes.
'Het is een landkaart,' zei hij verbaasd.
'Gheef ghier,' zei Dummie. Hij pakte het papier en hield het voor zijn gezicht. 'Maashi! jubelde hij. 'Is niet landkaart, Ghoos, deze is schatkaart!'

In het tiende deel van de uiterst succesvolle kinderboekenserie gaan Dummie, Goos, en Klaas op reis naar het reggae-eiland Jamaica. Tosca ging speciaal voor dit boek op onderzoek uit op dit Caribische eiland en kwam terug met een prachtig, bijzonder en indringend decor voor een verhaal over Egyptisch goud, een eeuwenoude plantagegeheim en een echte piratenschat. Als altijd spannend, hilarisch en ontroerend tegelijk.