Goodstore zal zich in het 'Galerie Delft' pand aan het Vrouwjuttenland vestigen
Goodstore zal zich in het 'Galerie Delft' pand aan het Vrouwjuttenland vestigen

Goodstore kiest Delft voor eerste fysieke winkel

advertenties

Webwinkelketen Goodstore kiest Delft als decor voor hun allereerste winkel waar ambacht centraal staat. In het 'Galerie Delft' pand aan het Vrouwjuttenland, zal de winkel zich gaan vestigen.

Naast de unieke collectie klassieke schilderijen zijn ook handgemaakte design lampen, lijsten en nog meer ambachtelijk gemaakte woonaccessoires verkrijgbaar. Galerie Delft staat vanaf dag een bekend om zijn unieke 19de en 20ste eeuwse kunstcollectie. Het was dan ook juist deze collectie die de aandacht trok van Goodstore mede-oprichter Remco Oosterlaken. Waar Goodstore zijn succes dankt aan het onderscheidende assortiment ambachtelijk gemaakte producten voor zowel de zakelijke als particuliere markt, is het toevoegen van een eeuwenoude ambacht in de vorm van kunst de kers op de taart voor wat betreft het winkelconcept.

Verhaal
Delft is de eerste stad in Nederland waar het merk Goodstore zijn fysieke winkel opent. De snelgroeiende webshopketen, met meer dan 31 verschillende webshops, wil met deze fysieke winkel de doelgroep kennis laten maken met unieke handgemaakte producten van Nederlandse bodem. "In onze winkel koop je niet alleen een product, je koopt een verhaal", aldus Remco. In de winkel neemt het personeel je mee in het verhaal en kan je de producten ervaren alvorens je deze (online) koopt.

Opening
Binnen de muren van het pand aan het Vrouwjuttenland wordt momenteel hard gewerkt om de winkel in orde te maken. De officiële opening zal groots worden gevierd op 6 oktober met de gehele dag diverse activiteiten en mooie acties.