De muziek is helemaal geïnspireerd op reizen en tours rond de wereld.
De muziek is helemaal geïnspireerd op reizen en tours rond de wereld.

Balcony Players delen hun rootsmuziek

Algemeen

Over de hele wereld maken de Balcony Players mensen gelukkig door hun liefde voor hun rootsmuziek te delen. Ze nemen je mee op een reis rond de wereld met energieke klezmer en gypsy muziek.

Balcony Players is een energieke, nomadische klezmer & gypsy band, die al dansend en musicerend rond trekt. De klezmer en gypsy muziek komt uit Roemenië en Hongarije, maar het zijn wel helemaal eigen composities, geïnspireerd op reizen en tours rond de wereld.
Naast dit repertoire hebben de Balcony Players ook zomers Braziliaans repertoire: Forro uit het noordoosten van Brazilië. Maar ook cajun en folk uit Louisiana. Balcony Players bestaat uit zangeres Moniek de Leeuw op viool, zangeres Ilse Roskam op accordeon, zanger Daniël van Huffelen op contrabas en zanger Vincenzo Castallana op percussie.
Hun Delftse optreden is op zondag 27 mei vanaf 15.00 uur in de Synogoge aan de Koornmarkt 12. Kaarten aan de zaal kosten 15 euro. Voor kinderen tot twaalf jaar, CJP-houders en studenten ligt de prijs op 7,50 euro.
Kijk voor meer informatie over de formatie op www.balconyplayers.com.