<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Pluk geluk in Delft tijdens de Geluksroute

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei geniet Delft weer van een overvloed aan geluk. Tijdens de vierde editie van de Geluksroute kunnen geluksplukkers (bezoekers) vrij toegankelijk geluk plukken op verschillende locaties in de stad. Dat geluk wordt gebracht door zowel particulieren als horeca en winkels: de zogenoemde geluksbrengers. Lijkt het je leuk om naar een workshop werkgeluk te gaan? Word jij blij van een stiltewandeling? Lust jij pannenkoeken of een stukje kaas? Of heb je misschien zelf geluk te delen? Je bent van harte welkom.

Kom jij ook?
De uitnodiging geldt voor iedereen: waar word je gelukkig van en wil je dat delen?. Als geluksbrenger kan je jouw geluk delen. Dat mag zo groot, klein, kort of lang als bij jou past. Ook kan je meegenieten van het geluk dat anderen te delen hebben door langs te gaan als geluksplukker. Zo ontstaan inspirerende ontmoetingen die de stad nog mooier maken.

Pluk je geluk!
Een greep uit de activiteiten van dit jaar: je kan een hartje vilten en langs het opkikkerpad wandelen. Je kan Nâm Authentic yoga doen en genieten van een wonderkracht-ontbijtje. Er komen nog steeds Geluksbrengers bij, dus er is voor ieder wat wils. Via deze website kan je op de hoogte blijven van al het geluk dat op 26 en 27 mei te beleven is. Ook kan je de app 'Geluksroute' downloaden, dan heb je als je op pad gaat een overzicht van het wie, wat en waar. De route ligt namelijk niet vast; je kan zelf kiezen welk geluk je wilt plukken en alle activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Geluksbrenger worden? Dat kan!
Als je zin krijgt om mee te doen als geluksbrenger, dan kan je jezelf nog steeds aanmelden. Hoe kan je meedoen? Op de website kan je, jezelf aanmelden als particulier of als ondernemer. Je kunt als particulier denken aan: je hobby uitoefenen (gamen, tuinieren, muziek maken, etc.), dingen uitdelen die gelukkig maken; zoals (zelfgeschreven) gedichtjes, free hugs, jouw lievelingsgerecht of zelf-gevonden schatten (denk aan schelpjes, beschilderde stenen of gehaakte hartjes) en nog zoveel meer. Ondernemers kunnen denken aan: kleine cadeautjes of geluksmomentjes delen, zoals een mooie kaart voor een dierbare, een lekkernij bij je kopje koffie, een workshop broodbakken, live-muziek, een complimentje bij je lunch, een demonstratie of een kleine geluksproeverij.

Doe vooral ideeën op door te kijken wat andere geluksbrengers voor moois delen! Op de website www.geluksroute015.nl maak je als geluksbrenger zelf een pagina aan zodat iedereen jou kan vinden. Hoe mooi zou het zijn als jij met Delft kan delen waar je gelukkig van wordt?

Groot en klein geluk: Kidzroute
Ook voor kinderen is er geluk te plukken tijdens Geluksroute Delft. In het programma-overzicht op de website en in de app, zijn deze activiteiten apart gemarkeerd met een blauw poppetje. Daaraan zie je of een activiteit interessant is voor kinderen. Trek bijvoorbeeld een positiviteitskaartje, eet een pannenkoek of ontspan en speel tijdens een mindfulness-les speciaal voor kids.

Ontstaan uit overvloed
De Geluksroute reist door heel Nederland en inmiddels zijn er al meer dan 50 edities geweest. Daarnaast zijn er ook steeds vaker andere geluksprojecten, bijvoorbeeld op scholen, festivals en in verzorgingshuizen of leegstaande panden. Delft doet in 2018 voor de vierde keer mee. Geluksteam Delft kijkt er naar uit dat de stad weer zal stralen van geluk op 26 en 27 mei en zij ontmoeten je graag.

NB. Op vrijdag 18 mei is iedereen die dat leuk vindt vanaf 18:00 uur welkom bij het Huis van de Stad voor de Geluks-kick-off-party. Van 18:30 tot 19:30 uur kan je het wat, hoe en waarom van de Geluksroute ontdekken, (mede)geluksbrengers ontmoeten, vragen stellen en jouw gelukstips delen met gemeente Delft. Neem je favoriete drankje en een beker mee: dan delen en genieten we samen. Tot dan!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419605&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>