Het Barbecue Experience Center is als een snoepwinkel voor de echte barbecue-fan.
Het Barbecue Experience Center is als een snoepwinkel voor de echte barbecue-fan.

Altijd feest bij het Barbecue Experience Center

advertenties

Sinds april 2014 is op de Schieweg in Delft een zeer bijzondere winkel gevestigd, het Barbecue Experience Center; dé winkel voor o.a. Outdoor Chef, Weber, Big Green Egg en Napoleon Grills.

Onlangs kreeg de 400 m2 tellende winkel een facelift en een groter, nieuw terras. Het terras wordt gebruikt om barbecueworkshops te geven, zowel aan particulieren als bedrijven en andere groepen. Vaak kunt u al van verre ruiken waar u zijn moet.

Snoepwinkel
Het Barbecue Experience Center is als een snoepwinkel voor de echte barbecue-fan. De hele winkel is gevuld met het meest diverse aanbod aan grills - en aanverwante artikelen - van Nederland. Bij Barbecue Exclusief zijn alle grote merken vertegenwoordigd en u zult hier altijd vinden wat u zoekt. U kunt naar hartenlust de verschillende grills uitproberen, het zeer vakkundige team steekt graag de grill van uw keuze voor u aan.

Altijd feest
De mensen achter Barbecue Exclusief zijn stuk voor stuk barbecuefanaten en er staat eigenlijk altijd wel iets te grillen. Als we Patrick Wolf, een van de eigenaren, vragen wat Barbecue Exclusief zo bijzonder maakt, zegt hij met trots, "Het Barbecue Experience Center staat voor uitstekende service, ultiem vakmanschap en liefde voor lekker eten. Een bezoek aan de winkel of het volgen van een van onze workshops is altijd een feestje!"

Meer informatie
Adres: Schieweg 80 (naast de Makro). Telefoonnummer: 015-3105735. E-mailadres: info@barbecue-exclusief.nl Openingstijden: di 12:00 - 17:00 wo-za van 10:00 - 17:00 tijdens workshops tot 22:00. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere winkel op www.bbq-exclusief.nl.