<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Tijdens de Vroege Vogel Actie zijn veel winkels extra vroeg te bezoeken
Tijdens de Vroege Vogel Actie zijn veel winkels extra vroeg te bezoeken

Vroeg je bed uit voor torenhoge kortingen

Inmiddels alweer vele jaren een terugkerend ritueel op de zaterdag voor Pinksteren: de vroege opening van winkels in hartje Delft en met name aan de Oude Langendijk.

Dit fenomeen is geïnspireerd op Luilak, de opgeschoten jongeren op brommers die met Pinksteren door de straten crossen om hun nog slapende medemens wakker te maken. Ondernemers, toch al wakker, gaan daarom 19 mei supervroeg open. Vanaf 7.00 uur in de morgen kan je bij sommige winkels al terecht voor extreem hoge kortingen. Want wie zo vroeg in staat is om te gaan winkelen moet beloond worden.

Deelnemers
"Deze ochtend doen we nu al zo'n 15 jaar en is echt leuk om te doen" aldus Gerben van Long John Bodywear. "Het doet voor ons ook wel een beetje zeer om zo vroeg je bed uit te moeten, maar de gezellige sfeer en de tevreden klanten, die echt zeer grote kortingen krijgen, maakt alles zeker de moeite waard".

Ook Bram van de Stylekamer doet mee. Voor hem is het de eerste keer. "Ik weet niet wat me te wachten staat, maar ik krijg nu al vraag van klanten of ik ook zo vroeg open ben. Het blijkt dus wel dat de vroege vogel actie met Luilak op de Oude Langendijk een begrip is geworden".

Terugkerend evenement
Ook de winkelende dames Anja & Loes zijn dit jaar weer van de partij. "De sfeer is echt uniek", aldus Anja Dorrestein, die het ervaart als een jaarlijks terugkerend evenement. Anja en Loes spreken elk jaar met hetzelfde groepje vriendinnen af en hebben een heel schema van winkels die ze willen bezoeken. "Veel bekende gezichten en een uitgelaten sfeer", zegt Loes de vriendin van Anja "Het is ongelooflijk druk en het is ondertussen een traditie. Ik kom altijd thuis met heel veel leuks. Het zijn tenslotte ook niet de eerste de beste winkels die aan deze actie meedoen".

Vroeg opstaan is leuk!
Tevens zult u er achter komen dat vroeg opstaan nog erg leuk is ook, want de sfeer in de winkels is uitgelaten en gezellig. Kom gezellig langs!

 

 

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419605&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>