In Midden-Delfland kun je uitstekend wandelen. (foto: Henk Groenendaal)
In Midden-Delfland kun je uitstekend wandelen. (foto: Henk Groenendaal) Foto: Henk Groenendaal

Eerste lange wandelingen in Midden-Delfland

Algemeen

Liefhebbers van lange wandelingen kunnen nu ook in het Midden-Delflandgebied hun hart ophalen. De Midden-Delfland Vereniging heeft vijftien wandelingen tussen de 20 en 30 km ontwikkeld: een primeur.

Zaterdag 22 april, tijdens Vockestaert-dag, wordt de nieuwe LAW-folder ingewijd. Vanaf 11 uur is iedereen welkom om mee te lopen met Jos van der Heide en Michel van Ruijven als gidsen voor een kennismakings-LAW van 1,5-2 uur rond het buurtschap De Kapel (Schipluiden). Het vertrekpunt is de boerderij a/d Willemoordseweg 9.

De lange wandelingen zijn gebaseerd op het knooppuntennetwerk van Hof van Delfland. Er zijn rondwandelingen, lijnwandelingen (van ov- naar ov-punt) en drie tweedaagse wandelingen (Schiedam-Zouteveen-Maassluis, Wateringse Veld/Den Haag–Maasland-Delft, en Berkel-Westpolder-Maasland-Vlaardingen-West).

Ommetjes
De kortere Ommetjes-wandelingen zijn eerder dit jaar door de vereniging in een nieuw jasje gestoken. Voor meer informatie, aanmelden én  downloaden van alle wandelingen: middendelflandvereniging.nl.