De 'Skyfighters' in actie.
De 'Skyfighters' in actie.

Vliegende motoren bij Circus Louis Knie

Algemeen

DELFT - Het is nooit eerder in een circus in Nederland vertoond: crossmotoren die door de tent vliegen. Circus Louis Knie brengt daar verandering in.

Vanaf een schans worden de coureurs door de tent gelanceerd. De artiesten die deze unieke act brengen, heten de 'Skyfighters'. Ze tarten de zwaartekracht en halen hoog in de nok van de tent spectaculaire stunts uit voordat ze de pistevloer weer raken. Dit nummer was afgelopen winter voor de eerste keer te zien bij een kerstcircus in Utrecht, en reist nu met Circus Louis Knie door Nederland. Van 28 september tot en met 2 oktober is de show te zien op evenemententerrein Lijm & Cultuur in Delft. Aanvangstijden: woensdag 28 september en zaterdag 1 oktober 15.00 & 19.00 uur; donderdag 29 september geen voorstellingen; vrijdag 30 september 16.00 & 19.00 uur; en zondag 2 oktober 11.00 & 14.00 uur. Kijk voor meer informatie en tickets op: www.louisknie.nl. Telefonisch reserveren kan via de reserveerlijn van de Nationale Theaterkassa: 0900 9203 (45 cpm). Vraag naar Circus Louis Knie en bestel vervolgens tickets voor de voorstelling van uw keuze.

Gratis kaarten
Delft op Zondag geeft 15 x 4 gratis kaarten weg. Mail alleen uw gegevens naar leo@delftopzondag.nl. De gelukkigen ontvangen tijdig per mail bericht.