Lijm & Cultuur vormde dinsdag het toneel voor de live-uitzending van Nederland Kiest.
Lijm & Cultuur vormde dinsdag het toneel voor de live-uitzending van Nederland Kiest.

'Nederland Kiest' Lijm & Cultuur - en meer...

cultuur

De Chemie bij Lijm & Cultuur was afgelopen dinsdag het toneel van de live-uitzending van 'Nederland Kiest', op NPO2. Maar ook regionaal en lokaal is Lijm & Cultuur een hot spot.

Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld een heel weekend lang genieten van het Foodtruckfestival Rrrrollend Delft. Niet lang daarna is het muzikale spektakel Kingsday Delft!

Nederland Kiest
Om meer dan een reden koos de NOS voor Lijm & Cultuur om er op de vooravond van het referendum een live-uitzending te maken van 'Nederland Kiest'. De fractievoorzitters van de zes belangrijkste partijen en verschillende kopstukken uit het voor- en tegenkamp waren aanwezig en lieten hun argumenten op televisie horen. Het was een bijzondere samenwerking die vlekkeloos verliep en de Nederlanders hielp bij de meningsvorming.

Foodtruckfestival
Er rijdt binnenkort een karavaan van circa 30 foodtrucks het terrein van Lijm & Cultuur op voor Rrrollend Delft, een Foodtruckfestival waar lekker eten en drinken wordt gecombineerd met gezelligheid, kinderactiviteiten, optredens van singer-songwriters, en meer. Het is de eerste keer dat Rrrollend Delft aandoet. Het gezellige festival voor jong en oud begint vrijdag 22 april 16.00 en eindigt zondag 24 april om 21.00 uur. Toegang is gratis.

Techno house electro en meer…
Met twee stages – Willy Stage en Max Stage - en een sterke line-up met onder andere Benny Rodrigues en De Sluwe Vos, is Kingsday Delft een niet te missen techno house electro hiphop R&B en meer festival op Koningsdag, van 13.00 tot 22.00 uur. Koop nu je kaarten via de website www.kingsdaydelft.nl en wees er snel bij, want op = op.
Voor de actuele culturele agenda, info, links en kaarten surf naar www.lijmencultuur.nl. Nieuwsgierig naar Lijm & Cultuur of er gewoon even uit? Kom dan voor een kopje koffie, lunch of vergadering naar het Experiment links achter op het terrein. Het experiment is op werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.