De Burgemeesters hopen dat Oranjekoorts minstens net zo mooi wordt als vorige keer.
De Burgemeesters hopen dat Oranjekoorts minstens net zo mooi wordt als vorige keer.

Run op tickets voor Delfts Koningsnacht Festival: Oranjekoorts

cultuur

Alle artiesten zijn geboekt en de entreetickets vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Organisator De Burgemeesters heeft op de achtergrond vele maanden voorbereiding achter de rug en zijn er weer klaar voor: ronde twee van het Delftse Koningsnacht festival 'Oranjekoorts'.

Met vierduizend bezoekers was het evenement vorig jaar strak uitverkocht. Dit jaar doet de organisatie er een schepje bovenop: maar liefst vijfduizend bezoekers van alle leeftijden zullen dit jaar op dinsdag 26 april weer de Delftse markt vullen.
"Vorig jaar hebben we veel mensen moeten teleurstellen omdat alle kaarten waren uitverkocht. Daarom stellen we dit jaar extra kaarten beschikbaar" vertelt Guy Verbeek van De Burgemeesters. Hij verklapt tevens dat de kaartverkoop gaat als een trein, begin van deze week werd de 2500ste kaart verkocht.

Programma
"Als we kijken naar afgelopen jaar zien we bezoekers van 18 tot 55 jaar oud vanuit heel Nederland naar Delft afreizen. Het festival is eigenlijk een beetje voor iedereen en daar proberen wij onze programmering op af te stemmen" vertelt Guy Verbeek. Naast DJ PJ en Kav Verhouzer zullen ook Manuel Broekman en Geza Weis achter de draaitafel verschijnen.
Om Oranjekoorts een extra feestelijk tintje te geven zijn ook Surinaamse held Traffasi en jeugdfenomeen Jody Bernal uitgenodigd om het feest op stelten te zetten. Muzikanten Nikki Nice, Sonny Wilson, Robbie Rise en Sammy Sticks zullen tot slot alles uit de kast halen om de avond af te sluiten. Van viool en piano, tot drum en gitaar, en een MC barstensvol energie: bij deze is een knallend einde gegarandeerd.

Kaartverkoop
Kaarten kopen in de voorkoop is een pré, aan de deur worden namelijk geen kaarten meer verkocht. Wacht daarom niet te lang en bestel jouw tickets via de website www.oranjekoortsfestival.nl voor slechts 15 euro. Het programma gaat van start om 19.00 uur en eindigt om 23.30 uur. De deuren gaan dinsdag 26 april open vanaf 18.00 uur.