Boy Mosterdijk van Guitar Shop Delft draait ook voor de reparatie van gitaren en versterkers z'n hand niet om.
Boy Mosterdijk van Guitar Shop Delft draait ook voor de reparatie van gitaren en versterkers z'n hand niet om.

Guitar Shop Delft: ook voor reparaties

Algemeen

Delft telt vele gitaristen, maar slechts één winkel waar ze voor gitaren en toebehoren terecht kunnen: Guitar Shop Delft. Iedereen kan hier aan de Oude Langendijk 15 echter ook terecht voor de reparatie van gitaren en versterkers.

Eigenaar Boy Mosterdijk ziet er met zijn elektrotechnische achtergrond altijd weer een uitdaging in om wat kapot is weer heel te maken. "Ik ben echt een techneut. Het is bovendien niks voor mij om de hele dag te wachten tot een klant binnen komt. Dan ben ik liever ondertussen bezig een oude versterker weer een de praat te krijgen, of een gitaar weer bespeelbaar te maken. Mocht dat me niet lukken, dan hoeven klanten niks te betalen."
Boy Mosterdijk nam de gitaarwinkel in 2012 over van Jan Morien. Die kans was een lot uit de loterij, want in korte tijd maakte de Delftse gitarist van zijn enige hobby zijn werk. Hij is al vanaf zijn 16de verknocht aan gitaarspelen en speelt momenteel in de band Blues 'n Stuff.
Guitar Shop Delft verkoopt gitaren in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Elektrisch, akoestisch, basgitaren, maar ook koffers, versterkers, banden, snaren en pedalen. En zo'n echte gitaarwinkel, waar je het instrument kunt vasthouden en bespelen voor je het koopt; daar kan geen webshop tegenop, vindt ook Mosterdijk. "Bovendien kan ik natuurlijk adviseren. Het is, vind ik, belangrijk om bij het kopen van een gitaar persoonlijk contact te hebben. Dat je even kunt sparren met klanten over wat ze willen en zoeken. Ik sta achter de producten die ik verkoop. Als ik iets niet weet of kan, dan zeg ik dat gewoon. Mensen weten bij mij zodoende waar ze aan toe zijn." Benieuwd? Kom gerust eens langs aan de Oude Langendijk 15, mail naar info@guitarshopdelft.nl of kijk op www.guitarshopdelft.nl. Hier is tevens een webshop te vinden.